Evinizde duvar dekorasyonuna özen gösterin

Duvarlarla ilgili fikirler ev dekorasyonunun büyük bir bölümünü meydana getirmeli, çünkü eşyaların konumu da dahil olmak üzere pek çok uygulama duvarlara göre karar veriliyor.

Evinizde duvar dekorasyonuna özen gösterin

AZ VE ESTETİK ÖĞELER KULLANILMALI

Duvar dekorasyonunda yapılan en büyük hatalardan biri, bulunan her boşluğu bir aksesuarla doldurmaktır. Önemli olan; duvarda boşluk kalmayacak şekilde bir şeyler yerleştirmek değil, az ve estetik öğelerle duvarı tasarlamaktır.

En modern duvar dekorasyonları- FOTO GALERİ

Evinizde duvar dekorasyonuna özen gösterin

DUVAR DEKORASYONU

Duvarınızda hayali bir dikdörtgen çizerek dekorasyonunuzu başlayın. Bu alanın içine uyumlu şekilde tablolar, koleksiyonlar, saatler asın. Grup halinde asılan öğeler, duvarda odak noktası yaratmaya yardımcı olur.

Duvarın dört bir köşesine bir şeyler asarsanız, dikkatin dağılmasına neden olursunuz. Duvarlarınız geniş ve yüksekse, el işi halılar ve kilimler ile geleneksel bir görüntü elde edebilirsiniz. Çağdaş bir görünüm istiyorsanız, renkli duvar boyaları alın. Fırça ile duvara sevdiğiniz bir veya birkaç sözcüğü yazın.

Evinizde duvar dekorasyonuna özen gösterin

FARKLI TARZ YARATIN

Düzgün yazmanız çok da önemli olmayacaktır. Önemli olan sizin el yazınızla yarattığınız farklı tarzdır. Farklı büyüklüklerde bir sürü resim çerçeveniz varsa, hepsini tek bir renge boyayarak daha estetik bir görünüm kazanabilirsiniz.