Evlerde sonbahar şıklığı

sonbahar

Sıcak ve renkli yaz günlerini geride bırakıyoruz, sarı turuncu ve kırmızının hakim olduğu yeni çok romantik az hüzünlü mis gibi bir mevsime yani sonbahara giriyoruz. Ege ve Akdeniz kıyılarında yaz hala etkinliğini sürdürüyor, fakat bayramın hemen ardından sonbahar kendini hissetirecek gibi. Yaz aylarındaki atmosferin yavaş olarak terk etmeye yüz tuttuğu bu aylarda, sonbaharı anımsatan objeler ile evinizdeki değişikliğe ne dersiniz? Küçük dokunuşlar ile daha göz alıcı ortamlara kavuşabilirsiniz.

SONBAHARIN KIŞA DÖNÜK HAVASINA YAKLAŞIN

Kurutulmuş yapma ya da gerçek çiçekleri bularak buna uygun bir sepet yada vazoya yerleştirin. Kapı arkalarına yada evinizdeki masa ve sehpaların üzerinde durmasını sağlayın. Arzu edenler kurutulmuş yaprak ve dalların yanında çam kozalakları, palamutlarını ilave edebilir.

Evlerde sonbahar şıklığı

KAHVERENGİNİN TONLARINDAN İLHAM ALIN

asa örtüleriniz, perdeler, yastıklar ve diğer objeler için kiremit rengi, kahverengi tonları, mat yeşil renge sahip vazolar, sehpalar, kumaşlar ve diğer malzemeleri de bularak, evinizdeki en özel ve görünen bölgelerde yer almasını sağlayın.

Evlerde sonbahar şıklığı

ŞÖMİNE KARŞISINDA KAHVE KEYFİ

Duvara asmak yada zemine sermek için hayvan postu bulabilir ve şöminenin yakının olmasını sağlayabilirsiniz. Rahat bir koltuk bulun ve sıcak kahvenizi sevdiklerinizle beraber yudumlayın, sohbet edin. Çiçek ve dekorasyon mağazalarından yapma yada gerçek sonbaharı yansıtan sepetlik, küçük sehpanızı tamamen kaplayacak görkemi ile iri yapraklı ve detaylı süs eşyaları, sepetindeki kozalakların tavandan sarktığı eşyalar ve daha fazlasına sahip olabilirsiniz. Son olarak karanlıkları şenlendirmek için küçük yada uzun mumları kokulu mumları kullanarak, romantik ambiyansınızı tamamlayabilirsiniz.