Evlerine 7 ayda 7 kez taşlı saldırı gerçekleştirildi
İHA

Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Fatih Mahallesi 75. Yıl Bulvarı’nda ikamet eden Altındağ ailesi, kabusu yaşıyor. Kimliği belirsiz kişilerce evleri sürekli taşlı saldırıya uğrayan Altındağ ailesinin, neredeyse bütün pencereleri kırıldı. 7 ayda 7 defa saldırıya uğrayan Altındağ ailesi, çareyi güvenlik kamerası taktırmakta buldu.

Evlerine 7 ayda 7 kez taşlı saldırı gerçekleştirildi

GÜVENLİK KAMERASI DA DURDURMADI

Güvenlik kameralarını fark eden kimliği belirsiz saldırganlar, yüzlerini ceketleri ile örterek saldırılarına devam etti. Durumu emniyete bildiren Altındağ ailesi, saldırganların bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini bekliyor. Özellikle gece yarısı saldırıya uğrayan aile, yetkililerin duruma el atmasını istiyor.

Evlerine 7 ayda 7 kez taşlı saldırı gerçekleştirildi

"BOMBA GİBİ PATLADI"

Yüzde 99 engelli eşi Nurullah Altındağ ve çocuğu Ersin Altındağ ile yaşadığını söyleyen Perihan Altındağ, evlerine düzenlenen saldırıları anlattı. 7 ay önce ilk saldırının gerçekleştiğini söyleyen Perihan Altındağ, "Gece yatıyorduk. Sabaha karşı güm diye bir ses çıktı. Zannettik ki bomba patladı. Dışarı çıktık. Oraya buraya baktık. Bir baktık bizim cam gitmiş. 15 gün geçiyor, geliyor camları yine patlatıyor. Kıramasın diye balkonumu demirle kapattırdım. Ondan sonra yan tarafa başladı. Güvenlik kamerası taktırdım. Görüntüleri polise götürüyorum. Ses yok." dedi.

Evlerine 7 ayda 7 kez taşlı saldırı gerçekleştirildi

"ÖLDÜRECEK BİZİ"

Artık hayatlarından endişe ettiklerini söyleyen Perihan Altındağ, "Benim 12 yaşında çocuğum var. Korkuyorum. Bir kere değil, iki kere değil. Yüzde 99 özürlü kocam var. Bu gidişle kocam sinirden ölecek. Korkudan elimiz ayağımız titriyor. Evin her yerini kapattırdık. Çocuğumu okula götürüp, kapısında bekliyorum. Öldürecek bizi. Korkuyoruz. Kendimi geçtim. Çocuğumdan korkuyorum. Psikolojimiz bozuldu." diye konuştu.

Evlerine 7 ayda 7 kez taşlı saldırı gerçekleştirildi

GÜNDÜZ UYUMAYA BAŞLADI

Altındağ, kendisinin yaklaşık 30 yıldır bu evde oturduğunu ve taşınmak istemediğini söylerken, saldırılar yüzünden derslerine odaklanamadığını dile getiren 12 yaşındaki Ersin Altındağ ise "Okula giderken korkuyorum. Her an başıma bir şey gelebileceği korkusundayım. Camımı kıran adam, bize her şeyi yapabilir. Bu durum derslerimi bayağı etkiledi. Birkaç gün uyuyamadım. Hatta kapıda bile bekledim. Gündüz uyumaya başladım. Polis amca lütfen bize yardım edin. Çok ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

Günün önemli gelişmeleri VİDEO

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)