Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın ne zaman birleşeceği belli oldu
ensonhaber.com

Birkaç gün önce yayınlanan bir raporda; Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in Messenger, WhatsApp ve Instagram'ı içerecek birleşik bir anlık mesajlaşma uygulaması oluşturmak için çalıştığı ortaya çıkmıştı.

instagram

UYGULAMALAR ARASI MESAJLAŞMA

Uçtan uca şifreleme ile güvenli hale getirilecek bu birleşik anlık mesajlaşma uygulamasını kullanan akıllı telefon kullanıcıları, herhangi bir uygulamayı kullanarak diğer uygulamaları kullanan arkadaşlarına mesaj atabilecek.

Örneğin WhatsApp kullanıcıları, Instagram ve Facebook'ta hesapları olmasa bile oradaki arkadaşlarına WhatsApp üzerinden mesaj gönderip alabilecek.

instagram

MARK ZUCKERBERG 2020'Yİ HEDEF GÖSTERDİ

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, yaptığı açıklamada Messenger, WhatsApp ve Instagram'ı içeren birleşik bir anlık mesajlaşma uygulaması üzerinde çalıştıklarını doğruladı. Ancak Zuckerberg, bu yıl içinde bu birleşmenin gerçekleşmeyeceğini ve bu birleşmeyi 2020 yılında planladıklarını belirtti.

Zuckerberg, ''Bu birleşmeyi gerçekleştirmemiz için çözmemiz gereken çok sorun var ve biz bu sorunlar üzerinde çalışıyoruz. Uzun vadeli olacak olan bu proje, 2020 yılına kadar gerçekleşmeyecek.'' ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji