Fakıbaba: Şerefsizlerin eli kırılsın

Fakıbaba: Şerefsizlerin eli kırılsın

ENSONHABER.com/ÖZEL Tatlıses'e saldırı sonrası, terör örgütü PKK'nın böyle bir saldırı gerçekleştirme olasılığına hem emniyet çevresi hem de Kürt yazarlar pek ihtimal vermezken, Şanlıurfa Belediye Başkanı Eşref Fakıbaba da bu ihtimali pek dikkate almadıklarını ifade etti.

TATLISES'E SİLAHLI SALDIRI

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Beyaz TV'deki İbo Show programının çekiminin ardından Şişli Sanayi Mahallesi'nde bulunan Nurol Plaza'dan aracıyla çıkış yaptığı sırada, uzun namlulu silahla saldırıya uğradı. Saldırı sonucu Tatlıses, başına isabet bir kurşunla yaralanırken, yanında bulunan menajeri Damla Çakıcı'nın ablası Buket Çakıcı ise omzundan ağır yaralandı.

MEHMET METİNER: PKK SALDIRISI OLDUĞUNA İNANMIYORUM

PKK'nın tehdit ettiği ve kendisine yapılan suikastin son anda emniyet müdürlüğü tarafından önlendiği Star Gazetesi yazarı Mehmet Metiner, Tatlıses'e yapılan saldırıyı yorumladı. İbrahim Tatlıses'in uzun namlulu silahla saldırıya uğramasını ensonhaber.com'a değerlendiren Kürt gazeteci-yazar Mehmet Metiner, ‘Öncelikle aynı zamanda hemşehrim olan Tatlıses'e ve sevenlerine geçmiş olsun dileğinde bulunmak istiyorum. Bunun bir terör saldırısı olduğuna, PKK saldırısı olduğuna şahsen inanmıyorum. Kişisel husumetten kaynaklı bir saldırı ihtimali olabilir. Ayrıca kendisi İstanbul'da da güçlü bir iş adamı. Bu noktadan kaynaklı husumetler söz konusu olabilir' dedi.

ALTAN TAN: PKK SALDIRISI OLDUĞUNU SANMIYORUM

Kürt aydın ve yazar Altan Tan, İbrahim Tatlıses'e kalaşnikofla yapılan saldırının PKK tarafından gerçekleştirme ihtimaline inanmadığını kaydederken, saldırıya en sert tepkiyi Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba'dan geldi.

ŞEREFSİZLERİN ELİ KIRILSIN

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Eşref Fakıbaba, ‘Hepimiz şoktayız. İbrahim Tatlıses bizim için her şey. Ben şuna inanıyorum ki, Allah onu bize bağışlayacak. Ve tüm Şanlıurfa bunun üstesinden geleceğiz. Şerefsizlerin eli kırılsın. Urfa'dan otobüsler tuttuk, İstanbul'a geleceğiz. Saldırının terör örgütünden geldiği kanısında değilim. Aynı zamanda büyük bir iş adamı kendisi. Buradan bir husumeti olanlar yapmış olabilir' şeklinde konuştu.