Fazıl Say'dan seçmene sandıkbaşı önerileri

Fazıl Say'dan seçmene sandıkbaşı önerileri

Hükümete yönelik muhalefetini, İslam'ı ve Müslümanlar'ı aşağılar derecede söylemlere kadar vardıran, bu yüzden davalık da olan piyanist Fazıl Say, Facebook hesabından Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili bir paylaşımda bulundu.

Seçmenlere kendince önerilerde bulunan Fazıl Say, şu ifadeleri kullandı:

ATEİSTLER İÇİN PAZAR SABAHI OY KULLANMA MOTİVASYONLARI

1- Şimdi, mekana varınca kendine güvenini kaybetme, insanların keskin bakışlarına aldırma "Bu ateist bu malum 3 adaydan birine mi oy verecek lan bu ne iş?" bakışlarına yıkılma. Kararlı ol. Yere bak. Konsantrasyonunu dağıtma. Kendine güven. Masaya doğru emin adımlarla yürü. Varlığını hissettirecek dikkat çekecek tuhaf hareketler yapma.

2- Odaya girince Mühürü Ekmeleddin'e basarken kafanı karıştırma, fazla bi şey düşünme, sorgulama, "niye buradayım" filan diye aklına şeyler getirme, mühüre ve kağıda konsantre ol, 3 saniye sonra geçecek her şey...O sırada kafandan bir müzik geçir..

3- Sinirlenme. Mühürü sert basma, çakma!! Vurma kırma , kağıdı yırtma, bi sakin ol, sükunetine hakim ol.

Geometrik düşün o an Bas geç.

4- oradan çıkarken kimseyle yüz göz olma. Yürü geç. Fazla takılma. Hızla çık... Çay iç bi yerde. Sonucu bekleme. Akşam ne olacak diye düşünme. Bi oy kullandın diye ümiylere kapılma, konu değiştir İşine konsantre ol...

Fazıl Say'dan seçmene sandıkbaşı önerileri

Fazıl Say'dan seçmene sandıkbaşı önerileri