Fenerbahçe Caner Erkin'i borsaya bildirdi

Fenerbahçe Caner Erkin'i borsaya bildirdi

Fenerbahçe'de takımda kalıp kalmayacağı merak edilen Caner Erkin konusunda mutlu sona ulaşıldı.

Milli oyuncu ile bir süredir devam eden görüşmeler dün nihayet sonuca bağlandı. Başkan Aziz Yıldırım, kulüp binasında Caner'in menajeri Batur Altıparmak ile akşam saatlerinde bir araya geldi. Toplantıda Yıldırım'ın, Caner için düşünülen rakamlarda geri adım atmadığı ve artık Fenerbahçe ile özdeşleşen milli oyuncunun takımda kalması gerektiğine vurgu yaptığı belirtildi. Yönetim olarak belirledikleri kriterlerin üzerine çıkamayacaklarını kaydeden Yıldırım sonunda Caner konusunu çözüme kavuşturdu ve iki yıllık anlaşma için el sıkıştı.

BORSAYA BİLDİRİLDİ

Sarı-lacivertli kulüp ardından borsaya yaptığı açıklamada, “Futbolcumuz Caner Erkin'in sözleşmesinin yenilenmesi konusunda prensipte anlaşmaya varılmış olup sözleşme detayları netleştiğinde gerekli açıklamalar yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

GÖKHAN'LA AYNI PARAYI ALACAK

Caner'e, Gökhan Gönül'ün aldığı para ödenecek. Takımdaki dengeleri bozmak istemeyen yönetimin milli oyuncuya da yıllık 1 milyon 710 bin euro garanti ücret ile 765 bin euro ile sınırlı maç başı verilecek. İki yıl sonra hem Gökhan hem de Caner ile bir kez daha masaya oturacak olan Fenerbahçe Kulübü böylece takım içi adaleti bozmamış olacak.