Fenerbahçe kutlamalara başladı

Fenerbahçe kutlamalara başladı

Bu maçı kazanması durumunda haftaya derbiye şampiyonluk için çıkacak olan Fenerbahçe Antalyaspor karşısında maça kontrollü başladı. İlk 20 dakikada geçmiş maçların aksine oyuna ağırlığını çok koymayan sarı lacivertli ekip 21.dakikda Caner'in frikiği ile öne geçti. Bu dakikadan sonra oyundaki üstünlüğü ele alan ev sahibi takım 32.dakikada Tita'nın serbest vuruştan ortasında Isaac'in kafasına engel olamayınca skora denge geldi.

1-1'in ardından dengeli ilerleyen mücadelede iki takımda oyunu çirkinleştirmeden rakip kaleye gitmek isteyen bir görüntüde oynadılar. İlk yarıda son bölüme girilirken Fenerbahçe korner sonucu oluşan karambolde Kadlec ile 2-1'lik skoru yakaladı ve devreye de üstün bir şekilde girdi.

KANARYA SON BÖLÜMDE COŞTU

İkinci yarıya daha istekli başlayan Antalyaspor skoru dengelemek için uğraştı. İlk 15 dakikada oyunu rakip yarı sahaya yıkan konuk takım son paslarda başarılı olamayınca istediği golü bulamadı. Dakikalar ilerledikçe üstünlüğü yeniden ele alan Fenerbahçe pozisyonlar da bulmasına rağmen cömertçe harcadı.

Maç bu skorla bitecek derken 89.dakikada Kadlec kendisinin iki takımının 3.golünü atarak skoru 3-1'e getirdi. 90+4'deki Sow'un golü maçın sonucunu tayin etti ve Fenerbahçe şampiyonluk artık son 3 puanı beklemeye başladı. Eğer Fenerbahçe haftaya kazanırsa lig tarihinde şampiyonluğunu en erken ilan eden takım olmuş olacak.

Fenerbahçe - Medical Park Antalyaspor maçından kareler

Karşılaşmanın ayrıntıları için tıklayınız..