Fenerbahçe Sivasspor'a 4 attı

Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Sivasspor'u konuk etti. Galatasaray'ın kaybettiği, Beşiktaş'ın ise berabere kaldığı haftada rakibini yenen sarı-lacivertli ekip 3 hafta sonra kazanarak nefes aldı.

İLK YARIDA GOL DİRAR'DAN GELDİ

Fenerbahçe, Aykut Kocaman'ın istifadan dönmesinin ardından çıktığı ilk maça iştahlı başladı. Önce pres yaparak golü arayan sarı-lacivertli ekip Dirar'la öne geçti.

Fenerbahçe Sivasspor'a 4 attı

Maçın 31. dakikasında Janssen'in şutunda ceza sahasında topu önünde bulan Dirar düzgün bir vuruşla topu Sivasspor ağlarına gönderdi. Faslı oyuncunun golüyle ilk yarı 1-0 sona erdi.

SOLDADO HAT-TRİCK YAPTI

Sivasspor ikinci yarıya adeta golle başladı. 47. dakikada Emre Kılınç'ın pasında topla buluşan Bifouma, Volkan'ın yanından meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve maça denge getirdi.

Fenerbahçe Sivasspor'a 4 attı

1-1'den sonra kontrolü eline alan Fenerbahçe yeniden baskısın artırdı. Tempolu oyun 61. dakikada golü de getirdi. Büyük bir karambolün yaşandığı pozisyonda topa son vuran Soldado oldu ve maçı 2-1'e getirdi. Golden 3 dakika sonra Bifouma'nın kırmızı kart görmesiyle Sivasspor 10 kişi kaldı.Fenerbahçe Sivasspor'a 4 attı

Bir kişi eksik oynayan rakibi karşısında rahatlayan sarı-lacivertli ekipte Soldado maça damga vurdu. 77. ve 81. dakikalarda attığı gollerle hat-trick yapan İspanyol forvet, Süper Lig'deki ilk gollerini Sivasspor'a atmış oldu.

Mücadelenin geri kalan bölümlerinde başka gol olmadı ve Fenerbahçe Sivasspor'u 4-1 mağlup etti.

Fenerbahçe Sivasspor'a 4 attı

GALATASARAY'LA FARK 6'YA DÜŞTÜ

Galatasaray ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada kazanan Fenerbahçe, puanını 20'ye çıkardı. Sarı-lacivertli ekip aradaki puan farkını Beşiktaş'la 2, Galatasaray'la 6'ya düşürdü. Sivasspor ise 19 puanda kaldı.