Fenerbahçe şubesine saldırı

Fenerbahçe şubesine saldırı

Akşam 20.00'da şubenin kapanıp, üyelerinin evlerine gitmesinin ardından bir grup saldırgan çevrediklerin bakışları arasında döner bıçakları ve satırlarla şubeye saldırdı. Olaya çevredekilerden kimse müdahale edemedi.

Fenerbahçe şubesine saldırı

TÜM MALZEMELERİ PARÇALADILAR

Saldırganlar, Ankara'nın en işlek caddelerinden olan Tunus Caddesi üzerinde bulunan şubeye gerçekleştirdikleri saldırıda, şubenin camları kırarak içeri girdi ve içeri bulunan bilgisayarları parçaladı. Saldırganlar olayın devamında, kaldırım taşlarını da şubeye atarak, içeride bulunan tüm malzemeleri kullanılamaz hale getirdi. Çevredekiler çok büyük korku yaşadılar.

Saldırı sonrası Fenerbahçe Kulübü'nden açıklama bekleniyor.

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe'den beklenen açıklama geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, Ankara şubesine yönelik saldırının bıçaklı ve satırlı şahıslar tarafından gerçekleştirildiği bildirildi.

Kulübün internet sitesinde "Kulübümüze bir çirkin saldırı daha" başlığıyla yayınlanan açıklamada, kapanmasının ardından bıçaklı ve satırlı şahısların şubeye saldırdığı ifade edilerek "Binanın camlarını kıran saldırganlar içerideki eşyalara da zarar verdi. Kaldırım taşlarını da sökerek şubeye girdikleri öğrenilen saldırganlar, ofisteki bilgisayarları parçaladı" denildi.

Açıklamada, Fenerbahçe Kulübü Ankara Temsilcisi Yasemin Duru'nun, FBTV'de yer alan olayla ilgili ifadelerine de yer verildi.

Ankara'da Fenerbahçe şubesine saldırı -TIKLA İZLE