Fenerbahçe'de sakatlar Aykut Kocaman'ı düşündürüyor

Fenerbahçe'nin kadrosundaki sakatların çokluğu teknik ekibi düşündürüyor. İşte sakatların son durumu.

Süper Lig'in ilk devresini üçüncü sırada tamamlayan Fenerbahçe, ikinci yarının ilk maçında Ülker Stadı'nda Göztepe'yi konuk edecek. Sarı lacivertlilerde sakatların çokluğu teknik ekibi zorluyor.

Fenerbahçe'de sakatlar Aykut Kocaman'ı düşündürüyor

SAVUNMADA SIKINTI VAR

Antalya kampında hazırlık maçında sakatlanan Şener Özbayraklı, Göztepe karşılaşmasını kaçıracak. Milli futbolcunun adalesinde birinci derece yırtık bulunuyor. Nabil Dirar ve İsmail Köybaşı ise kampın son günlerinde takımla çalışmalara başladı. İki futbolcunun Göztepe karşılaşmasında oynamalarında herhangi bir risk olup olmadığı maç gününe kadar takip edilecek.

Kasığında ağrıları bulunan Luis Neto da Göztepe maçında forma giyemeyecek. Neto'nun Trabzonspor deplasmanına yetişmesi de şüpheli. Bursaspor maçında ayağında ödem oluşan Vincent Janssen'in tedavisinde sona gelindi. Hollandalı'nın Göztepe maçında ilk 11'de oynaması beklenmiyor. Janssen'in kulübede olma durumu ise şimdilik belirsiz.

Fenerbahçe'de sakatlar Aykut Kocaman'ı düşündürüyor

Sağlık ekibi futbolcuyu Trabzonspor deplasmanına yetiştirmeye çalışıyor. Antalya kampında adale sertliği yaşayan Josef de Souza, İstanbulspor maçında dinlendirildi. Takımla çalışmalara başlayan Brezilyalı futbolcu, Göztepe maçında forma giyebilecek.

İstanbulspor maçında sakatlanan Yiğithan Güveli de sahalardan yaklaşık 3 ay uzak kalacak.