Fenerbahçe'de sözleşmesi bitecek oyuncular

KRALSPOR

Tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Fenerbahçe, sezon başında yeni bir yapılanmaya giderek 11 yeni ismi kadrosuna kattı. Ali Koç'un başkan olmasından sonra sportif direktörlüğe Comolli, teknik direktörlüğe ise Cocu'yu getiren sarı-lacivertlilerde sezonun bitimiyle birlikte 14 isim boşa çıkacak.

Fenerbahçe'de sözleşmesi bitecek oyuncular

14 FUTBOLCUDAN 4'Ü YENİ TRANSFER

Transferi Comolli'ye emanet eden Fenerbahçe'nin yaptığı 11 transferden 3'ü kiralık olarak kadroya katıldı. Slimani, Benzia ve Ayew'in 2019 yılı haziran ayında kiralık sözleşmeleri bitecek. Bunun yanında bir diğer yeni transfer Tolga Ciğerci'yle de 1 yıllık kontrat yapıldı.

Fenerbahçe'de sözleşmesi bitecek oyuncular

5 SAVUNMACI 2 KALECİ DE LİSTEDE

Fenerbahçe'de haziranda sözleşmesi bitecek 5 savunma oyuncusu bulunuyor. Stoperler Skrtel, Neustadter ve Yiğithan Güveli, sağ bek Şener ile sol bek İsmail'in sarı-lacivertli takmla yolları ayrılabilir.

Kadro dışı kalan Volkan Demirel ile birlikte bir diğer kaleci Erten Ersu da kontratı son erecek futbolculardan.

Fenerbahçe'de sözleşmesi bitecek oyuncular

Bu isimlerin yanı sıra İspanyol forvet Soldado, Fransız orta saha Valbuena ve Faslı Aatıf, sözleşmelerinin son senesinde olan diğer isimler.

Fenerbahçe bu futbolcularla yeni kontrat yapmazsa, oyuncular ocak ayında istedikleri kulüple anlaşarak, sezon sonu sarı-lacivertli kulübe para kazandırmadan takımdan ayrılabilir.