Fenerbahçe'den Gökhan Gönül açıklaması

Fenerbahçe'den Gökhan Gönül açıklaması

Fenerbahçe, bugün basında çıkan Gökhan Gönül'ün demeçleri hakkında bir açıklama yaptı.

Resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

DİKKATLE TAKİP ETTİK

Bugünkü Sabah, Fotomaç ve Takvim Gazeteleri'nde, Gökhan Gönül'ün, bir Beşiktaş muhabirine verdiği demeç tarafımızdan dikkatle takip edilmiştir.

SORULARIMIZA CEVAP ALAMADIK

Gökhan Gönül ile ilgili kulübümüz, yaşananları son derece açık bir şekilde kamuoyuyla paylaşmış, futbolcuya ise birkaç soru yöneltmiş ve fakat halen bu sorularla ilgili herhangi bir cevap alamamıştır.

SÖYLEMLERİ VE HAREKETLERİ ÖRTÜŞMÜYOR

Gökhan Gönül, çıkan haberde ısrarla konunun parayla ilgisi olmadığını ve “Yanındaki oyuncu ne kadar alıyor, neden fazla alıyor gibi bir düşüncesinin olmadığını” belirtmiş olsa da, gerçeklerin böyle olmadığı hem Gökhan, hem menajeri, hem de Başkanımız ve yöneticilerimiz tarafından gayet iyi bilinmektedir. Dolayısıyla, profesyonel futbolculuk kariyeri hali hazırda devam eden futbolcunun bu tarz demeçleri en başta kendisine zarar vermektedir. Oyuncu, kendisine teşekkür eden kulübümüzle buna rağmen tekrar iletişime geçerek, kulüpten ayrılma konusunda verdiği kararından pişman olduğunu, koşulsuz olarak kulüpte kalmak istediğini, bunun için yapması gereken her türlü fedakarlıktan çekinmeyeceğini beyan etmiş olmasına rağmen, bu süreçte bir çok kez emsaline rastladığımız gibi sözleri ve eylemleri birbiri ile örtüşmemiştir. Keza, kamuoyu nezdinde kulübümüz tarafından kendisine yöneltilen birkaç basit soru, halen karşılık bulmamıştır.

HABERLERİ KENDİ YALANLASIN

Konuyla ilgili olarak futbolcu hakkında kulübümüz, nihai düşüncesini kamuoyuyla paylaşmıştır. Buradan hareketle, oyuncunun kendi bekası adına konunun gerçek bilgiler içermeyen demeçlerle daha fazla uzamaması ve uzatılmaması, beklentimizdir. Oyuncuya bir başka tavsiyemiz ise, basında, hakkında çıkan haberler üzerine her defasında kendisini aklamak için kulüp mensuplarımızı aramak yerine, yalan haber yaptığını bize ifade ettiği kişiler ile temasa geçmesi ya da haberleri bizzat kendisinin yalanlamasıdır.

Gökhan Gönül: Aldığım paranın hakkını verdim haberi
Fenerbahçe'den Gökhan Gönül açıklaması