Fenerbahçe'den Sadettin Saran'a şike yanıtı

Fenerbahçe'den Sadettin Saran'a şike yanıtı

Fenerbahçe, resmi sitesi üzerinden Saadettin Saran'a tepki gösterdi. Sarı-lacivertli kulüp, Saran'ın, "Şike sadece Fenerbahçe'nin yaptığı bir şey değildir" sözlerine yanıt verirken, 25 Milyon Fenerbahçe taraftarının aksine düşündüğü belirtilen Saran'ın, başkanlığa aday olmasının mantıklı olmadığını kaydetti.

"FENERBAHÇE BAŞKANLIĞI GİBİ KUTSAL BİR GÖREVE HANGİ YÜZLE ADAYA OLACAK?"

"Dün Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde gerçekleştirilen bir söyleşide Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Saadettin Saran'ın sarf ettiği sözler tarafımızdan dikkatle takip edilmiştir.

Fenerbahçe Spor Kulübü, 3 Temmuz 2011 yılından bugüne kadar asla yasa dışı bir faaliyet içerisinde olmadığını üstüne basa basa her platformda bildirmiş ve bu konuda başının ne kadar dik olduğunu tüm kamuoyuna göstermiştir.

Hal böyle iken ve üstelik yeniden yargılanma süreci yaşanmaktayken, 25 Milyon Fenerbahçe taraftarının aksine, Fenerbahçe'nin şike yaptığını söyleyen bir zat'ın Fenerbahçe başkanlığı gibi kutsal bir göreve hangi yüzle aday olacağını kamuoyunun takdir ve değerlendirmelerine bırakıyoruz.

Saygılarımızla,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"