Fenerbahçe'nin yeni transferleri imzaladı

Sarı- Lacivertli ekip daha önce kadrosuna kattığı Isla, Soldoda ve Giuliano'yu basına tanıttı. Hemen hemen her imza töreninde görmeye alışkın olduğumuz Aziz Yıldırım bu kez törende yer almadı.

VALBUENA'NIN TANITIMINA KATILMIŞTI

Valbuena dahil birçok transferin imza töreninde bizzat bulunan Aziz Yıldırım Soldado, Isla ve Giuliano gibi 3 önemli futbolcunun basına tanıtımına katılmadı.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin dün akşam güçsüz rakibi Vardar'a 2-0 yenilmesinin ardından basın toplantısında gelebilecek eleştirilerden dolayı törende bulunmadı.

Fenerbahçe'nin yeni transferleri imzaladı

Yeni transferler basının sorularını yanıtlarken, Giuliano Trabzonspor yerine neden Fenerbahçe'yi tercih ettiğini açıkladı.

"F.BAHÇE'NİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİLİYORUM"

Trabzonspor'la Fenerbahçe arasında krize neden olan Giuliano; "Zor bir transfer süreci oldu ama bu zorluk bizim kontrol edemeyeceğimiz durumlardı. Ben Fenerbahçe'nin teklifini duyduğumda kabul etmiştim. Fenerbahçe'yi kabul etme sebebim Fenerbahçe'nin büyüklüğünü, hedeflerini bilmemdi." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin yeni transferleri imzaladı

"BENİM TERCİHİM SAĞ BEKTİR"

Sağ bek pozisyonunda oynamayı terchih ettiğini belirten Isla; "Fenerbahçe'ye gelmek ileriye bir adım atmak oldu benim için. Türkiye'nin en iyi takımlarından birine geldi. Avrupa'nın çeşitli takımlarında farklı pozisyonlarında oynadım. Ama benim tercihim sağ bektir. 3-5-2'nin sağında da oynadım ama benim tercihim sağ bek." dedi.

Fenerbahçe'nin yeni transferleri imzaladı

"KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM"

Fizik durumunun iyi olduğunu ifade eden Soldado ise şöyle konuştu; "Futbolu seven herkes Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyordur. İstanbul'a ilk adımlarımdan bu yana bana göstermiş oldukları ilgiye teşekkür ediyorum. Fizik olarak kendimi iyi hissediyorum. Geçen sezon sakatlığımdan dolayı birçok maçı kaçırmıştım ama dün 30 dakika şans buldum. Maçtan sonra da kendimi çok iyi hissettim."