Ferdi Tayfur nasıl dolandırıldığını anlattı

Ferdi Tayfur nasıl dolandırıldığını anlattı

Kendisini doktor olarak tanıtan kişiye 16 villa ve 6 villa arazisi kaptıran ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, yaşadıklarını anlattı.

"DOKTOR YALAN SÖYLEMEZ SAHTEKARLIK YAPMAZ DİYE DÜŞÜNDÜM"

Nasıl dolandırıldığını anlatan Ferdi Tayfur, kendisini doktor olarak tanıtan şahsa güvendiğini belirterek, vatandaşları dolandırıcı çetelere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Doktor olduğunu söyleyen şahsa kimliğinden dolayı itibar ettiğini dile getiren ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, "Bu arkadaşlar bana müracaat ettiler. Sedef hastalarının olduğunu söylediler. Sedef hastalığına iyi gelen denizli bir yerin olmasının iyi geleceğini söylediler. Hastalıklar konusunda hassasımdır. Anlayış gösterdim ve gayrimenkulü senet karşılığı verdim. Doktor olduğunu gördüm ve inandım. Bir doktor yalan söylemez, sahtekarlık yapmaz. Sonradan bunun dolandırıcı olduğunu gördük" diye konuştu.

"BUNLAR AHTAPOT KOLLU ÇETE"

Dolandırıcı şahıs hakkında 286 dosya olduğunun belirlendiğini ifade eden Tayfur, "Yalova mahkemesinde hakim mala tedbir koydu. Herkes adalet yok diyor ya, inanmayın. Bu memlekette işini çok düzgün yapan hakimler de, polisler de savcılar da var. Dün Fatih Asayiş Şube ekibi bu dolandırıcıyı yakaladı. İnşallah bu yakalamayla da birçok vatandaşımızı kurtarmış olduk. Bunlar ahtapot kollu çete" dedi.

"ORTALIK DOLANDIRICIDAN SAHTEKARDAN GEÇİLMİYOR"

Vatandaşları dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyaran Ferdi Tayfur, "Ortalık dolandırıcıdan sahtekardan geçilmiyor. Lütfen dikkatli olun. Ortaklıklara fazla girmeyin. Sonra bu dolandırıcılar yuvanızı başınıza yıkarlar" şeklinde konuştu.

Ferdi Tayfur nasıl dolandırıldığını anlattı