Helikopterle havadan Fethiye turu

fethiyehelikopter

Fethiye'nin Göcek Mahallesi'nde hizmet vermeye başlayan Whitehaven şirketi, ilçedeki koylar ile tarihi ve turistik mekanların havadan izleneceği helikopter seferleri başlattı.

DOĞAL GÜZELLİKLERİ HAVADAN GÖRME FIRSATI

Göcek koylarıyla birlikte Ölüdeniz, Dalyan, İztuzu, Sarıgerme ve Dalaman'ı tur kapsamına alan şirket, doğal güzellikleri havadan görme fırsatı veriyor. Günübirlik turların yanı sıra, Pamukkale, Kapadokya ve Efes gibi mekanlara da havadan ulaşım hizmeti veren şirket, isteğe göre havalimanları ve farklı illere de helikopter taşımacılığı yapıyor. 5 kişilik helikopterle gerçekleştirilen bu turların fiyatı 140 Euro'dan başlayıp 435 Euro'ya kadar çıkıyor. Tura katılanlar en az 15 dakika boyunca gökyüzünde kalarak doğal güzelliklerin seyrine dalıyor.

İLK SEFERİNİ YAPTI

İlk seferini yapan helikopter turu hakkında bilgi veren şirket yetkilisi Mark Sandwith, amaçlarının bölgenin doğal güzelliklerini tüm dünyaya tanıtmak olduğunu söyledi. Helikopterle havalimanı transferleri de yapıldığını, ihtiyaç halinde sağlık amaçlı taşımacılık da yapılabileceğini dile getiren Sandwith, "Yatlarıyla bölgeye gelen yerli ve yabancı turistler deniz yoluyla gittikleri koyları artık havadan da görebilecek. Ayrıca yat sahibi olmayan ve bu koyları görme fırsatı bulamayanlar da yine helikopterimizle havadan bu koyların güzelliklerini yaşayabilecek" diye konuştu.

Helikopterle havadan Fethiye turu

Helikopterle havadan Fethiye turu

Helikopterle havadan Fethiye turu