FETÖ'ye tepki için Almanya'dan Ankara'ya bisikletle geldi
AA

2

Münih'ten 25 Ağustos'ta bisikletle yola çıkan 40 yaşındaki Abdurrahman Serdar Çakmak, amacının 15 Temmuz'daki FETÖ'nün darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini bildirmek, darbe girişimine ve PKK terörüne tepki göstermek olduğunu söyledi.

"30  GÜN SONRA AL BAYRAĞIMIZI KENDİLERİNE TESLİM ETTİK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan adına, getirdiği bayrağı kabul ettiği ve kendisini karşıladığı için Kasırga'ya teşekkür eden Çakmak, "30 günün sonrasında al bayrağımızı kendilerine teslim ettim, çok memnun oldular. Bisikletle yaptığım bu yolculuğu tebrik ettiler." dedi.

FETÖ'ye tepki için Almanya'dan Ankara'ya bisikletle geldi

"BENİM TEPKİM YALNIZCA HAİN İSTİLACI FETÖ2YE DEĞİL, PKK'YA DA AYNI ZAMANDA"

1976'da Şırnak'ta dünyaya geldiğini ve Kürt kökenli olduğunu dile getiren Çakmak, "Sayın Kasırga, Kürt kökenli olduğum için bu yolculuğun güzel bir farkındalık ortaya koyacağını düşünerek beni tebrik etti. Benim tepkim yalnızca, hain istilacı FETÖ'ye değil, PKK terör örgütüne de aynı zamanda. Kürt halkının artık bu oyunun içinde olmaması gerekiyor." dedi.

Çakmak, PKK'nın ve FETÖ'nün başka örgütlerin, üst aklın maşası olduğunun görüldüğüne de dikkati çekerek, amaçlarına ulaşamayacaklarını ifade etti.

FETÖ'ye tepki için Almanya'dan Ankara'ya bisikletle geldi

Yolculuğu süresince kendisini destekleyen kurum, kuruluş ve vatandaşlara teşekkür eden Çakmak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki ziyaretinin ardından TBMM'ye ve Genelkurmay Başkanlığına da giderek yolculuğunu sonlandıracağını söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)