Figen Yüksekdağ Muharrem lokması dağıttı
ensonhaber.com

Terör örgütü, geçtiğimiz aylara kadar şehir merkezlerinde kazdırdığı hendeklere düştü. Mehmetçik, terörü şehirlere yaymak isteyen örgüte ağır kayıplar verdirdi.

Son olarak dağ kadrosuyla kırsalda harekete geçen PKK'ya, özellikle Hakkari'de darbe üstüne darbe indirilirken, terör örgütü bombalı saldırılarda karşılık vererek örgüt mensuplarının moralini yükseltmeye çalışıyor. TSK, sadece 2 ayda 382 teröristi Hakkari'de etkisiz hale getirdi.

Figen Yüksekdağ Muharrem lokması dağıttı

BARIŞ ÇIĞIRTKANLIĞININ ARKASINDA ÇATIŞMALARI KEYİFLE İZLİYORLAR

Bu sırada, bir dönem Türkiye'ye barış getirme iddiasıyla siyasi arenaya çıkan HDP liderleri de, kendi adamları olan PKK'lı teröristlerin asker, polis, sivil, Türk, Kürt demeden insan katletmesini keyifle izliyor.

Figen Yüksekdağ Muharrem lokması dağıttı

FİGEN CEMEVİNDE

Son olarak HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, muharrem ayı oruç açma lokması için Narlıdere Cemevi'ne gitti. Seçim döneminde barış sloganlarıyla CHP'lileri kandıran HDP'nin cemevinde hayli mutlu olduğu görüldü. Muharrem lokması dağıtımına katılan Yüksekdağ'ın neşesi yüzünden okunuyordu.

Eş Başkan Figen Yüksekdağ'ın İzmir'deki Narlıdere Cemevi'nde Muharrem lokması dağıtımındaki fotoğrafları basına yansıdı.