Fikret Orman: Çarşı çok fazla kaale alınmış

Fikret Orman: Çarşı çok fazla kaale alınmış

360 TV'de Serhat Ulueren'in sorularını yanıtlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Çarşı hakkında gelen soruya ''Çarşı eskiden çok kaale alınmış. Biz bütün taraftarlarımızla aynı mesafedeyiz'' dedi.

İşte Orman'ın sözleri:

KİMSEYE BEDAVA KOMBİNE VERMEDİM

"Çarşı ile soğukluğum yoktur. Beşiktaş'ta kimseye bedava kombine vermedim. Zaten Vodafone Arena'da bunların yapılması imkansız. Kimin nerede olacağını bilmiyorum. Kim nerde parasını ödeyip aldıysa orada olacaktır. Çarşı grubunun nerede olacağını bilmiyorum."

Fikret Orman: Beşiktaş'ta mefaat çetelerini yok ettik - İZLE

ÇARŞI ÇOK FAZLA KAALE ALINMIŞ

"Ben Beşiktaş Kulübü'nün başkanıyım. Bütün herkesle aynı seviyede mesafem vardır. Ben tribünden geliyorum. Hepsinden çok daha tecrübeliyim. Hayatım oralarda geçmiş. Bunun içinde tecrübesel olarak da fazlayım. Bizim bir çizgimiz var. Kimseye yakın yada uzak değiliz. Kimse ile de şahsi problemimiz yok. Belki Çarşı eskiden çok kaale alınmıştır. Herkes şunu bilmeli, bizde hiç bir futbolcu bir diğerinden farklı değildir. Herkes aynı zamanda parasını alır. Bütün taraftarlar aynıdır. Şarkı yapılıyorsa Beşiktaş ile alakalı yapılıyordur. Burası Beşiktaşlıların stadı. Bu armaya gönül verenlerin stadı. Kulübüne ve yanında oturana zarar vermeyecekler. Bu kadar. Burası bir tiyatro salonuda değil. Belki kızacaklar, ıslıklayacaklar. Bunlar da olacak. "