Fikret Orman Demba Ba'ya neden sakat dediğini açıkladı

Fikret Orman Demba Ba'ya neden sakat dediğini açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Demba Ba, Gökhan Töre ve Cenk Tosun hakkında Sabah Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Orman, istifa eden Önder Özen için de konuşurken; Demba Ba'ya neden sakat dediğini de açıkladı. Çok çarpıcı açıklamalar yapan Orman'ın anlattıklarından öne çıkanlar şöyle: Beşiktaş'ta iyi bir kadro ve iyi bir hoca var. 4 takviye daha olacak. Hücumda eksiklerimiz vardı. Demba Ba, Cenk Tosun bu açığı giderir. Şu an 10 numara, sağ kanat, sağ bek ve bir de stoper alabiliriz. Dünyanın en kolay işi transfer yapmak. Ancak şartlara bakmak lazım. Ödemeleri yaparken çektiğimiz sıkıntıları biliyorum. Elde para yok, kredi yok... Transfer yaparken geleceği düşünmek zorundayız.

GÖKHAN KABUL EDERSE BUYURSUN GELSİN

Gökhan Töre ilgili hep açık olduk. Rubin Kazan ile bonservisi için 4.5 milyon Euro'ya anlaştık. Gökhan'a vereceğimiz ücret 1.4 milyon Euro. Fedakarlık falan istemiyoruz biz, o ücrete oynuyorsa buyursun gelsin. Yoksa olmaz.. Kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ve Sezer konusunda söyleyecek fazla bir şey yok. Bilic kesinlikle takımda istemediğini söyledi.

DEMBA BA'YA SAKAT DEDİM ÇÜNKÜ...

Demba Ba çok yetenekli ve karakterli bir futbolcu. Beşiktaş'ın nokta atışı yaptığı bir oyuncu. Onun için aylarca özel çalıştık. Ancak medyaya sızdığında fiyatı 13 milyon Euro seviyesindeydi. Bizim istekli tavrımız birçoğu tarafından kullanılınca onu karalamak için değil, ilgilenmediğimizi göstermek için bilinçli olarak televizyonda 'kronik sakat' dedim. Kendisiyle konuştum, o ifadeyi kullandım çünkü gündemden düşmesi gerekiyordu. 13 milyon Euro'dan 6 milyona indirdik. Bu transferde yaklaşık 8 milyon Euro tasarrufumuz oldu.