Fikret Orman'dan heyecanlandıran Eto'o açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımın kamp yaptığı Avusturya'da basın toplantısı düzenledi.

Orman, basın mensuplarının transfer hakkında sorduğu sorulara da cevap verdi.

Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde;

"MARIO GOMEZ BELKİ ŞİMDİ GELİR"

"Mario Gomez'e saygı duyuyorum. Kulüpteki ilişkileri takdire şayan olarak gelişti. Herkesle düzgün bir ilişki kurdu ve Beşiktaş'ı iyi temsil etti. Geçen sene de sözleşme imzalarken aynı şeyler vardı. Terörden bahsediyor, Fransa-Almanya maçında bomba patladı. Münih'te evleniyor ve ayrı bir terör olayı oluyor. Bu kaderle alakalı bir şey. Bu ülke bizim ülkemiz ve bu ülkenin vatandaşı olmaktan gurur duyuyoruz. Ben çok katılmıyorum ama söylediklerine saygı duymak lazım. Mario belki ilerleyen dönemde gelir ve görev alır. Biz onu çok sevdik. Bakarsanız şimdi gelir. Ama bizim açımızdan şu anda öyle bir durum söz konusu değil"

Fikret Orman'dan heyecanlandıran Eto'o açıklaması

"ETO'O'YU BEŞİKTAŞ'TA GÖRMEK İSTERİM"

"Eto'o ile Demba Ba transferinden önce konuştuk. O zaman Beşiktaş'a transfer etmek istiyorduk. Kendini kanıtlamış önemli bir oyuncu. İyi işler yaptı. Fakat bizim disiplinsel çizgilerimiz var. O çizgilere uyduğu takdirde neden olmasın. Kendisi de Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylemiş. Ben de Eto'o gibi bir oyuncuyu Beşiktaş'ta görmek isterim ama oluşmuş bir şey yok."

Fikret Orman'dan heyecanlandıran Eto'o açıklaması - İZLE

ETO'O NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş'a gelmeyi çok isteyen golcü futbolcu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, ''25 golden az atarsam anlaştığım paranın yarısını almam'' diyerek siyah-beyazlı yönetime mesaj yollamıştı.

Fikret Orman'dan heyecanlandıran Eto'o açıklaması

"ARDA, SOSA'NIN DURUMUNA BAĞLI"

"Arda Turan gündemimizde yok. Arda Milli Takımımızın önemli bir oyuncusu. İşin gerçeği bu tür kararlar Sosa'nın netleşmesi ile ortaya çıkabilir. Çünkü aynı bölgenin oyuncuları. Sosa için biz, teknik direktörümüz, takımdaki arkadaşları "aklı yerine gelsin ve takımda kalsın" diyoruz. Sosa enteresan biri. Hep sezon başında bunu yapıyor ve daha sonra devam ediyor."

Fikret Orman'dan heyecanlandıran Eto'o açıklaması