Fikret Orman'dan çArşı grubuna gönderme

Fikret Orman'dan çArşı grubuna gönderme

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün olağan genel toplantısında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe derbisi öncesi maça gitmeyeceklerini açıklayan çArşı grubuna yüklenen Orman, ''Yıldırım Demirören'den bedava bilet alanlar şimdi maça gitme diye kampanya yapıyorlar. Maça gitme diye kampanya yapılır mı?'' şeklinde konuştu.

ÇARŞI GRUBUNA GÖNDERME YAPTI

"Beşiktaş'a yapılmak istenilen bir tek şey var o da irtibasızlaştırma. Hep yalan üzerine haberler. Bu oyuna gelmeyeceğiz. Ben çok kararlı geldim bu mevkiiye. Ben bunun kökünü kazımadanda bu işin peşini bırakmayacağım. Yıldırım Demirören'den bedava bilet alanlar şimdi maça gitme diye kampanya yapıyorlar. Maça gitme diye kampanya yapılır mı? Bu işi sizin desteğinizle bitireceğim. Ben bu işten kimseye taviz vermem.

DEMİRÖREN BAĞIŞ SÖZÜNÜ TUTMADI

Yıldırım Demirören'e olan borca değinen Orman; “Yıldırım Demirören ile hayatımda ticari ilişkim olmamıştır. Önümüzdeki haftalarda büyük bir kısmını bağış ve sponsorluk olarak bitireceğiz. 30 Milyon Dolar'ını bu şekilde halledeceğiz. Geri kalan parasını vereceğiz. Bağış sözü verdi ama tüm çabalarımıza rağmen sözünü tutmadı.”