Fikret Orman'dan haciz açıklaması

Fikret Orman'dan haciz açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün yaşanan olayların ardından basın toplantısı düzenledi.

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları;

"2004 senesinde o günkü yönetim, Beşiktaş'ın stadın içindeki reklam alanlarını Aktif Reklam'a vermiş. O günkü yönetim sözleşmeyi fesh edince şirket de dava açmış. O zaman bana geldiklerinde de sulh yönüyle çözmelerini tavsiye etmiştim. Biz dava sonuçlanmadan uzlaşma teklif ettik. Davadan sonra kendilerini davet ettik, arkadaşlar iyi niyetli gözüktü bize... Biz de bir akit imzaladık. Beşiktaş onlara 7 milyon dolar ödeyecek ve konu kapanacaktı. Biz bu reklam şirketine konuşulduğu gibi 7 milyon doları ödedik. Bana göre şirket o parayı kesinlikle hak etmedi ama o parayı ödedik. Ödemeler 2 gün geciktiği için reklam şirketi tekrar 5 milyon dolar talepte bulundu. Bu arkadaşlar bandolarla, mızıkalarla bir haciz olayı oluşturdular. Siz basın mensuplarına haber verdiler. Beşiktaş'a ilk kez mi haciz işlemi yapılıyor? Göreve geldiğimizde 300'ün üzerinde haciz davası vardı."

Fikret Orman'dan haciz açıklaması - İZLE

"AMAÇ BEŞİKTAŞ ÜZERİNDEN PARA ALMAKTIR"

"Burada Beşiktaş'ın sırtından para kazanamak var bi geçinme olayı var. Bu şirket şu anda aktif olarak devam eden bir şirket değildir. Bir masa bir kasa var sadece bu şirkette şu anda. Biz burada 7 yetimin hakkını savunuyoruz. Bu arkadaşlar servet kazanma peşindeler. Amacımız hak yememek ve hakkımızı yedirtmemek. Porsche arabalara binsinler, business class'ta uçsunlar diye Beşiktaş'ın paralarını bunlara mı vereceğiz? Ortada bir yargı var. Ben bu parayı ödemeyeceğim."

"BU BİR ŞOVDUR, BEŞİKTAŞ TARAFTARI BUNU BİLSİN"

"Biz bu parayı ödesek ve mahkemeyi kazandıktan sonra tahsil etmeye çalışsak, tahsil edemeyeceğiz. Çünkü böyle bir şirket yok. Biz Ferrari'ye 8 milyon euro ödedik. Bu reklam şirketine 7 milyon dolar ödedik. Biz bu parayı ödedik arkadaşlar. Bu anlaşmaları ben yapmadım. Bunları, ben ve arkadaşlarım Beşiktaş'a musallat etmedik... Bu bir şovdur. Beşiktaş taraftarları bunu bilsinler."

"BU ŞİRKET BİR MASA BİR KASA"

"Ben bu işi yargıya götürmüşüm. Dava bitmeden o parayı ödemem. Ellerinden geleni ardlarına koymasınlar. Bu ülkede adalet vardır, hukuk vardır. Bu, normal bir şirket değil. Bir masa, bir kasa... Bu arkadaşlara bir bakın, inceleyin. Nasıl yaşıyorlar? Nereden geliyor bu para?"

"ŞİRKETİN SAHİBİ DİYARBAKIRLI"

''Bu arkadaşlar Diyarbakır kökenli ve Murat Aksu ile aralarında bir ahpaplık ilişkisi bulunduğu söylentileri var. Biz de Murat Bey'den yardım istedik. Murat Bey bu görüşmelerde bizle olmuştur ancak sonuç alınamamıştır. Biz kimseyi zan altında bırakmak istemeyiz ama ortada yanlış yapılmış bir anlaşma var. Avukatları da Galatasaray Kongre Üyesi'dir. Ayıptır, günahtır. Bu milletin hakkı, vekaleten bana ve arkadaşlarıma emanet edilmiştir. Ben de hakkımızı haram ediyorum bunu yapana da yaptırana da...''