Fikret Orman'dan heyecanlandıran Balotelli açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bombayı Avusturya'da patlattı.

Fanatik'e konuşan Fikret Orman, Beşiktaş taraftarını çok heyecanlandıran bir isim olan Mario Balotelli ile ilgili ilk kez müjde niteliğinde açıklamalar yaptı.

10 NUMARA ÇOCUK

Beşiktaş'ın 1 numarası, "Onu takımımda görmeyi çok isterim. Problemli gibi görünüyor ama saha dışında 10 numara çocuk" sözleriyle konuya girdi ve böylece golcüyle görüştüğünün de ipuçlarını verdi.

Fikret Orman'dan heyecanlandıran Balotelli açıklaması

BÜYÜK İLGİ GÖRÜR

Daha önce Beşiktaş'ta forma giyen Daniel Amokachi ve Pascal Nouma gibi isimleri hatırlatan Fikret Orman, "Taraftarımızın seveceği tipte bir yıldız. Çok örnekleri var. Benim aklıma ilk gelenler, Pascal ve Amokachi. Büyük ilgi göreceğinden adım gibi eminim" ifadelerini kullandı.

Fikret Orman'dan heyecanlandıran Balotelli açıklaması

SORUNLU OLMASA ADI ANILMAZDI

Samimi bir itirafta da bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Eğer zaten sorunlu bir oyuncu olarak görülmese Beşiktaş ile adı asla anılmazdı. Ancak biz Balotelli için elimizden geleni yapıp, onun bu yönüne de çözüm geliştirebiliriz. Yöneticilerimizle, taraftarımızla, hocamızla beraber. Türkiye'deki ilgi ve alakayla değişebilir diye düşünüyorum. Kısacası onu istiyoruz, kendisi de buraya gelmek istiyor" diyerek artık işin Liverpool boyutuyla ilgileneceklerini dile getirdi.