Film setinde güzeller geçidi

Film setinde güzeller geçidi

Dünyaca ünlü İranlı yönetmen Bahman Ghobadi'nin tamamı Türkiye'de geçen ilk filmi 'Gergedan Mevsimleri'nin çekimleri martta başlıyor.

İranlı bir kahramanın gerçek yaşam öyküsünü konu alacak filmin oyuncu kadrosu ise 'Yok böyle kadro' dedirtiyor. Filmde Beren Saat, Belçim Bilgin ve Tuba Büyüküstün'ün yanı sıra dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen Monica Bellucci de rol alacak. Ghobadi ile arkadaş olan Bellucci'nin, filmin hikâyesini çok sevdiği ve teklifi kabul ettiği öğrenildi. Yaz aylarında Ferzan Özpetek'in Cem Yılmaz'lı 'Sonra Ağlayacağım' filminde de rol alacak Bellucci'nin çekimler için mart başında İstanbul'a geleceği açıklandı.

Filmde Bellucci ile Saat'in karşılıklı sahneleri var. Çekim takvimleri ise şimdiden belirleniyor. Araları yıllar önce Bülent İnal'la yaşadıkları ilişki nedeniyle bozulan Saat ile Büyüküstün ise karşılıklı oynamayacak. Büyüküstün filmin 4 dakikalık flashback sahnelerinde rol alacak.

EZEL GERİ ÇEVİRDİ

Filmin başrolü için Kenan İmirzalıoğlu'na da teklif götürüldü. Ancak Ghobadi ile görüşen ve projeyi beğenen İmirzalıoğlu, 'Ezel' dizisinin yoğunluğu nedeniyle projede yer alamayacağını söyledi. İmirzalıoğlu'na önerilen rol için yine flaş bir isimle görüşme yapıldığı belirtildi.