Fıs fıs İsmail leğen kemiği sorusunda elendi
Detay Haber

1

Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programına yarışmacı olarak katılan Süleyman Yağcı, izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Sempatik tavırları ile ekrandakileri güldüren Süleyman Yağcı'nın kendisine yöneltilen sorulara doğru yanıt verdiği anlar ise görülmeye değerdi.

SEYİRCİ JOKERİNİ KULLANDI, ELENDİ

Baraj sorularına verdiği doğru yanıtlarla 15 bin liralık para ödülü almaya hak kazanan Yağcı'nın barajı geçtikten sonra karşılaştığı soruda seyirci jokerini kullanması ise elenmesine sebep oldu.

Fıs fıs İsmail leğen kemiği sorusunda elendi İZLE

SELÇUK YÖNTEM'E "TİNA NERELİYDİ?" DİYE SORDU

15 bin lira barajını geçtikten sonra 'Lakabı 'leğen kemiği' olan şarkıcı kimdir?' sorusu ile karşılaşan Yağcı'nın, 'A-Tina Turner, B-Shakira, C-Freddie Mercury, D-Elvis Presley' şıklarından Tina Turner'a takılması izleyenleri kahkahaya boğdu.Fıs fıs İsmail leğen kemiği sorusunda elendi

Tina Turner'ı tanımayan Yağcı'nın dünyaca ünlü ABD'li şarkıcının soy isminin yabancı olmadığını düşünmesi ise stüdyoda ilginç anlar yaşanmasına sebep oldu. Öyle ki Yağcı, Selçuk Yöntem'e Turner'ın nereli olduğunu dahi sorma ihtiyacı duydu.Fıs fıs İsmail leğen kemiği sorusunda elendi

Fıs fıs İsmail leğen kemiği sorusunda elendi