Frey: Fenerbahçe beklentilerimi karşıladı

Michael Frey, Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra ilk özel röportajını İsviçre'nin Blick gazetesine verdi.

Zürih takımından büyük umutlarla transfer edilmesine karşın beklentileri karşılayamayan, forma giydiği beş maçta golle tanışamayan 24 yaşındaki forvet içini döktü, sorulara samimi yanıtlar verdi.

BASKI ÜST SEVİYEDE

İstanbul'da meşhur biri sayılır mısın?

"İstanbul'da sokaklarda herkes, Fenerbahçe futbolcusu olarak beni tanıyor. Ancak sorun değil, bu benim işimin bir parçası. İmza istemeleri ya da birlikte fotoğraf çekilmek istemeleri hoşuma gidiyor. Burada tüm insanlar gayet cana yakın."

Peki Fenerbahçe iyi gitmediğinde?

"Türk taraftarlar fazla tutkulu olabilirler. (Gülerek) Gelin işlerin hep yolunda gittiğini düşünelim. Tutkuyu her yerde hissedebiliyorsunuz, tabii ki stadyumda da... Futbol onların hayatı ve ben Fenerbahçe'nin bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Ancak şunu da söylemeliyim ki Fenerbahçe'de baskı hep üst seviyede."

Baskıya dayanabiliyor musun?

"Eğer öyle olmasaydı, Fenerbahçe'ye gelmezdim. Hedeflerimi yükseğe koydum, onlara erişmek istiyorum. Fenerbahçe'de başarılı olmak istiyorum. Böylece milli takıma da dönebileceğimi düşünüyorum. Uzun zamandır böyle bir hedefim var. Buna ulaşmak için de sıkı çalışıyorum."

KULÜP BEKLENTİLERİMİ AŞTI

"İstanbul'da senin açından herşey yolundaymışa benziyor. Fenerbahçe tüm beklentilerimi karşıladı hatta aştı diyebilirim. Kulüp, takım, taraftarlar ve teknik direktör. Harikülade, mükemmel."