Galatasaray evinde Bursaspor ile berabere kaldı

Galatasaray evinde Bursaspor ile berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta muhteşem bir maçla kapandı. Galatasaray ile Bursaspor, TT Arena'da 2-2 berabere kalırken, futbolseverler müthiş bir maç izledi.

BURSA MAÇA ETKİLİ BAŞLADI

Maça fırtına gibi giren Bursaspor oldu. İlk 10 dakikada Muslera'nın kalesine 6 şut atan yeşil beyazlılar, Uruguaylı kaleci ve Sabri'nin müdahaleleriyle gole ulaşamadı.

UMUT ASLAN'I ÖNE GEÇİRDİ

Golü bulan ise ev sahibi ekip oldu. 19. dakikada Sneijder'in pasıyla soldan köşe bayrağına kadar inen Olcan Adın'ın ortasında, altıpas çizgisi üzerinde iyi yükselen Umut Bulut, sert kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu.

VOLKAN ŞEN BERABERLİĞİ SAĞLADI

Ancak golden sonra da Bursa pozisyon bulmaya devam etti. 26. dakikada Bakambu karşı karşıya pozisyonu harcarken, benzeri bir pozisyonu 44. dakikada bulan Volkan Şen golü buldu. Belluschi'nin uzun pasında savunmanın arkasında topla buluşan Volkan Şen, ceza sahasına girerken yaptığı vuruşta, topu kaleci Muslera'nın solundan filelere gönderdi ve devre arasına 1-1 berabrlikle girildi.

FERNANDAO SKORU 2-1 YAPTI

İkinci yarıda da değişen bir şey olmadı. 46. dakikada Bakambu bir kez daha karş karşıya pozisyonda Muslera'yı geçemezken, 53. dakikada konuk takım golü buldu. Soldan kullanılan kornerde 6 Galatasaraylı'nın arasından yükselen Fernandao, ligdeki 12. golüyle Bursaspor'u öne geçirdi.

SON GOL EMRE'DEN GELDİ

Galatasaray, beraberliği 82. dakikada penaltıyla buldu. Serbet vuruşta Volkan topa elle müdahale edince Fırat Aydınus penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan emre, 100. maçında gol sevinci yaşadı ve skoru 2-2'ye getirdi.

Karşılaşma 2-2 sona erdi. Bu sonuçla 2 puan bırakan takımlardan Galatasaray, 39 puana yükseldi. Bursaspor ise 30 haftayı puanda tamamladı.

Karşılaşmanın ayrıntıları için tıklayınız...