Galatasaray Juventus'u geçti

Galatasaray Juventus'u geçti

TEMSİLCİMİZ Galatasaray, yoğun kar yağışı nedeniyle bugün saat 15.00'e ertelenen maçta Juventus'u 1-0 yendi; Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı başardı. Son 16'ya kalan Cimbom, 32. dakikadan hakem atışıyla başlayan karşılaşmanın 85. 85. dakikasında Sneijder ile zafere uzandı.

İLK YARI

Dün 31. dakikada hakem Pedro Proença'nın takım kaptanları ve teknik heyetleriyle yaptığı görüşmenin ardından önce 20 dakika ara verdiği sonra da tatil ettiği müsabaka, tüm belirsizleiklerin giderilmesinin ardından kaldığı yerden itibaren oynandı. Takımlar, kural gereği maçın tatil edildiği andaki 11'leriyle müsabakaya başladı. Karşılaşmaya Galatasaray topa sahip olduğu durumda start verildi. Ayrıca, maçın duraklama anında saha kenarında tedavi olan Eboue, maça kenardan dahil oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısının kalan 10 dakikasında iki takım da sahaya alışmakta oldukça zorlandı ve tehlikeli bir pozisyon olmadan devre arasına girildi.

İKİNCİ YARI

Uzun toplarla biraz daha etkili olan Galatasaray, 58. dakikada Droba ile gole yaklaştı ama Buffon nefi uzandı, dönen topa da Burak dokunamadı. Galatasaray'ı tura yaklaştıan gol 83. dakikada Sneijder'ddan geldi. Drıogba'nın pasında Hollandalı sakrı krımızılı takımımızı öne geçiren golü attı.

Maçı da bu sskora 1-0 kazanan Galatasaray,Şampiyonlar Ligi'nde 2. tura çıkmayı başardı.