Galatasaray Kasımpaşa'dan 3 puan çıkardı

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray'la Kasımpaşa karşılaştı.

CİMBOM İLK YARIYI ÖNDE KAPATTI

Maça hızlı başlayan Galatasaray'dı. 3. dakikada Podolski ile ilk kez gole yaklaşan sarı-kırmızılılar, 6. dakikada öne geçti. Sağ çaprazda Sneijder'den aldığı topla ceza sahasına giren Podolski, yerden yaptığı vuruşta topu kaleci Ramazan Köse'nin sağından ağlara yolladı.

Bu golün ardından ilk yarının hakimi olan Galatasaray'dı. Ancak rakip kaleye gitmekte zorlanan sarı- kırmızılılar, pozisyon bulamadı.

Galatasaray Kasımpaşa'dan 3 puan çıkardı

BRUMA YİNE SAHNEYE ÇIKTI

İkinci yarıya iyi başlayan ev sahibi oldu. 53. dakikada rakip defansın hatasını iyi değerlendiren Eduok ilk vuruşta Muslera'ya takıldı ama dönen topta golü bulmakta zorlanmadı.

Golden sonra kendine gelen Galatasaray, pozisyon bulmaya başladı. 59. dakikada Carole'un şık çalımı sonrasında verdiği aşırtma pasta deplasman golcüsü Bruma sahneye çıktı ve bu sezonki 5. golünü atarak takımına tekrar üstünlüğü getiren isim oldu.

Galatasaray Kasımpaşa'dan 3 puan çıkardı

KASIMPAŞA PENALTIDAN YARARLANAMADI

74. dakikada Otigba kırmızı kartla oyun dışında kaldı ama beraberlik fırsatı yakalayan Kasımpaşa oldu. 78. dakikada Mete Kalkavan, Koita'nın vuruşunda Hakan Balta'nın elle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı noktasının gösterdi. Adem Büyük'ün vuruşunda Muslera sağına yattı ve gole izin vermedi.

Kalan bölümde Galatasaray kontrolü bırakmadı ve karşılaşmayı 2-1 kazanarak haftayı en karlı kapatan takım olmayı başardı ve puanını 26'ya çıkararak Fenerbahçe'nin 1 puan önüne geçti.