Galatasaray-L.Moskova maçının yayıncısı belli değil

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan sarı-kırmızılı takımın tecrübeli teknik adamı Fatih Terim'in kafasındaki ilk 11 netleşiyor.

MAİCON, OZAN'IN YERİNE İLK 11'E DÖNÜYOR

Galatasaray'ın 18 yaşındaki genç stoperi Ozan Kabak, Kasımpaşa karşısında ortaya koyduğu futbolla herkesi kendine hayran bıraktı. Ancak Terim, Ozan'ın yerine sakatlığını geçen Brezilyalı Maicon'a şans verecek.

Galatasaray-L.Moskova maçının yayıncısı belli değil

Sabah gazetesinden Mehmet Özcan'ın haberine göre, Devler Ligi'nde tecrübeli isimleri tercih etmekten yana olan Terim, dün gerçekleştirilen antrenmanda Maicon'u Serdar'ın yanında denedi.

As takımda Maicon-Serdar ikilisine şans veren Terim'in Moskova maçına da bu isimnlerle çıkması bekleniyor. Öte yandan hafif bir sakatlığı bulunan Emre Akbaba ve Kasımpaşa maçında dinlendirilen Fernando da ilk 11'deki yerlerini alacak.

Galatasaray'ın muhtemel Lokomotiv Moskova maçı 11'i; Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Emre Akbaba, Onyekuru, Rodrigues, Eren.

Galatasaray-L.Moskova maçının yayıncısı belli değil

BEIN SPORTS ANLAŞMAYA YAKIN

Temsilcimiz Galatasaray'ın yarın (18 Eylül) saat 22.00'de Lokomotiv Moskova'yı konuk edeceği karşılaşmanın yayıncı kanalı henüz belli değil. Maça kısa bir süre kala bu sezon sık sık yaşanan yayın krizi yine gündemde.

Milli maçları satın alan TRT, Şampiyonlar Ligi yayın haklarından maliyeti nedeniyle vazgeçti. Devler Ligi için beIN Sports'un sıkı pazarlık halinde olduğu ve yüksek ihtimalle yayın haklarını satın alacağı belirtiliyor.