Galatasaray Wattenscheid kulübü ile anlaşma imzaladı

Galatasaray Wattenscheid kulübü ile anlaşma imzaladı

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray ile Wattenscheid arasında işbirliği anlaşmasında açıklama yaptı.

Ünal Aysal, imza sonrası yaptığı açıklamada; "Galatasaray'ın Avrupa'daki altyapısını geliştirmek için bir sürü çözümler arıyorduk. Neticede Galatasaray'ın hem geçmişiyle hem de Türkiye'ye gelen Türk oyuncuların membağı olarak seçtiğimiz Wattenscheid ile böyle bir anlaşma yapmak durumuna geldik. Sorunlarımızı çözdük, bütün konularda mutabık kaldık.

"GENÇ OYUNCULARI EĞİTECEĞİZ"

Bugün de anlaşmayı imzaladık. Bunun temelindeki esas düşünce yatırımı genç oyunculara yapmak. Hem Avrupa'daki hem Türkiye'deki gençlerimizi değişimli olarak kendi sahalarımızda eğitmek ve ileriye dönük olarak da bugünkü altyapı sorunlarımızı tamamen ortadan kaldırıp, örnek bir altyapısı güçlü kulüp olmak yolunda gerekli adımları atmaktı.

Bugün parlamento başkanı, bölge başbakanı ve diğer baknalarla görüşmeler var. Misafir olarak geldiğimiz bir ülkede kendimizi tanıtmak ve amacımızı anlatmak için bu tür görüşmeler yapmamız şart ki ileride daha rahat olabilelim"