Galatasaray'da futbolcular Tugay Kerimoğlu'nu istiyor

Galatasaray'da futbolcular Tugay Kerimoğlu'nu istiyor

İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City'nin gündemine gelen Galatasaray'ın eski antrenörü Tugay Kerimoğlu hakkında ilginç bir iddia ortaya çıktı.

Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini'nin gönderilmesinden sonra sarı-kırmızılılarla yolları ayrılan Tugay'ın futbolcular tarafından yeniden istendiği iddia edildi.

Balıkesir karşısında şok bir yenilgi alan sarı-kırmızılılarda, kulübede yerli bir antrenörün olmaması dikkat çekerken, Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programda Prandelli'nin yanındaki ismin Tugay olabileceği söylendi.

KULÜBEDE ANTRENÖR YOK

Takım içinde birçok futbolcunun yönetime Tugay Kerimoğlu ismini verdiği görüşü ön plana çıkarken Cesare Prandelli'nin de yönetim ile bu konuyu konuştuğu kaydedildi. Öte yandan yöneticilerin 'Tugay ile bir kez daha masaya oturalım' sözlerini kullandığı vurgulandı.

ÇOK DEĞERLİ İSİMLER VAR

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Sinan Engin, "Galatasaray'ın çok değerli antrenörleri ve eski futbolcuları var. Neden koymuyorsunuz Prandelli'in yanına... Arif var, bir sürü adam var. Prandelli kardeşim bir bak, 'Bu takım nasıl oynamış? de. Bu takımda yıllardır kimler oynamış? Sen Sabri'yi neden kadro dışı bırakıyorsun? Hakan Balta'yı neden oynatmıyorsun?" dedi.