Galatasaray'da kutlamaların ayrıntıları belli oldu

Galatasaray'da kutlamaların ayrıntıları belli oldu

Milliyet'in haberine göre; Ligin son maçında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray, 31 Mayıs Pazar akşamında da Türk Telekom Arena'da kupasını alacak ve unutulmaz bir şampiyonluk kutlamasına imza atacak.

Buna göre Galatasaraylı futbolcular, 19:05'te 4 yıldızlı formalarıyla sahnede olacak. Takım sahaya çıkarken ışık gösterileri de sarı-kırmızılılara eşlik edecek. Sahanın ortasına konacak platformda ilk konseri Bengü verecek.

DOĞULU'DAN "RÜTBENİ BİLECEKSİN" ŞARKISI

4. yıldızın tarihinin anlatılacağı gecede daha sonra, “Rütbeni bileceksin” şarkısının sahibi Kenan Doğulu sahne alacak ve Galatasaraylıları coşturacak. Kombineler dışında şöleni izlemek isteyen taraftarlar 30 ile 150 lira arasında para ödeyecek.

YÖNETİMDE BİR İLK

Son olarak da futbolcular, şampiyonluk kupasına kavuşacak. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in FIFA Genel Kurulu'nda bulunması nedeniyle kupayı TFF Başkanvekili Servet Yardımcı verecek.

Galatasaray'da önceki gün bir ilke imza atıldı. Şampiyonluk sonrası Duygun Yarsuvat ve Dursun Özbek'in başkanlığındaki iki yönetim beraber toplandı, birlikte kutlama programını hazırladı.

İŞTE KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Değerli taraftarlarımız;

Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilecek 4 Yıldızlı Şampiyonluk Gecesi, takımımızın İstanbul'a ulaşımı ve teknik nedenlerden dolayı 31 Mayıs Pazar gününe alınmıştır. Etkinliğin başlangıç saati ayrıca duyurulacaktır.

Taraftarlarımızın bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü