Galatasaray'da sakatların son durumu

Galatasaray'da milli takımlardan sakat gelen Garry Rodrigues ile Belhanda ilk 11'deki yerini aldı ancak ilk 42 dakikada üç futbolcusu sakatlanarak oyundan çıkan Cim-Bom, Bursaspor karşısında çaresiz kaldı.

Galatasaray'da sakatların son durumu

TERİM İSYAN ETTİ

17. dakika Sofiane Feghouli kendini yere bıraktı. Bir süre saha kenarında tedavi gören Cezayirli futbolcu ayağa kalkarken sadece bir dakika sonra Serdar Aziz sakatlandı. O da kendini yerde buldu. Teknik direktör Fatih Terim ilk olarak 20'de Serdar'ın yerine Maicon'u oyuna dahil etti, bir dakika sonra da sekerek oynayan Feghouli'yi kenara aldı, Eren Derdiyok'u sahaya sürdü.

Galatasaray'da sakatların son durumu

Ancak Galatasaray'daki şanssızlık bununla da bitmedi. 41. dakikada bu kez sakatlanan Fernando oldu. Savunmanın önünde görev yapan futbolcu da devam edemeyince bu kez görev sırası, sakatlıktan yeni dönen Selçuk İnan'a geçti. Üçüncü sakatlığın ardından ellerini iki yana açan Fatih Terim bu yaşananlara isyan etti.

DURUMLARI CİDDİ

Maçın ardından konuşan kulüp doktoru Yener ince, "Feghouli ve Fernando'nun durumunun ciddi olduğu görülüyor" ifadelerini kullandı. İnce, Serdar Aziz hakkında ise herhangi bir açıklama yapmadı.

Galatasaray'da sakatların son durumu

Öte yandan Galatasaray Kulübü, sakatlıklarla ilgili resmi siteden bir açıklama yayınladı.

''Sağ üst arka adale grubunda orta derece zorlanma tespit edilen Sofiane Feghouli ve Fernando Reges'in tedavisine başlanmıştır. Serdar Aziz'in sağlık durumu ile ilgili bilgilendirme ise yarın gerçekleştirilecek.''