Galatasaray'da transfer netleşiyor

Galatasaray'da transfer netleşiyor

NTV Spor'un haberine göre;

Galatasaray'da Dany konusunda Antalyaspor'un ve Karabükspor'un tekliflerinin olduğunu vurgulayan Göz, Kamerunlu futbolcunun Dünya Kupası'nda oynamak için forma giyebileceği bir takıma gitmek istiyor. İngiltere'den de Dany'ye talipler var. Kamerunlu oyuncu, biraz süre istedi. Özellikle Karabükspor daha istekli. Dany'nin Karabükspor'a kiralanması gündemde. Çünkü Gaziantepspor'dan teknik direktörü olan Tolunay Kafkas Kamerunlu oyuncuyu ısrarla istiyor" dedi.

NTV Spor muhabiri Evren Göz, takımda düşünülmeyen Amrabat'a Hollanda'dan, Engin Baytar'a da Spor Süper Lig'den teklifler olduğunu söyledi. NTV Spor muhabiri, Dany'nin, Amrabat'ın ve Engin Baytar'ın Antalya kampında olmayabileceğini de sözlerine ekledi.

" ALEX 4 GÜN SONRA İSTANBUL'A GELECEK "

Evren Göz, Galatasaray'daki tranfer gündemi ile ilgili de son gelişmeleri aktardı. Göz, Alex Telles transferi ile ilgili "Alex Telles, 4 gün sonra İstanbul'a gelecek. Brezilyalı oyuncu, yaptığı açıklamada transferinde Taffarel ve Melo'nun büyük etkisinin olduğunu söyledi. Galatasaray, Dany'den boşalan yere Alex Telles'i alarak ilk hamlesini yapacak" ifadelerini kullandı.

Son olarak İzet Hayrovic transferinden bahseden Evren Göz, Hayrovic ile İstanbul'da bir görüşme yapılacağını ve Anne tarafından Türk kökenlere sahip olan Bosnalı'nın Türk statüsünde oynaması halinde takıma dahil edileceğini söyledi.