Galatasaray'dan Fernandao'ya servet

Galatasaray'dan Fernandao'ya servet

Fanatik gazetesinin haberine göre; Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarla istediği Brezilyalı golcüye yoğun pres uyguluyor.

Satın alma opsiyonu Bursaspor'da bulunan tecrübeli futbolcu, özellikle Fenerbahçe'nin devreye girmesiyle adeta paylaşılamayan adam haline geldi.

BURSASPOR'UN OPSİYONU VAR

Yeşil-Beyazlı formayla Süper Lig'i kasıp kavurmaya başlayan Fernandao'yu bu kadar çok kulüp isteyince, bonservisini elinde bulunduran Atletico Paranaense cephesinin de iştahı kabardı. Her ne kadar Bursaspor'a 5 milyon euroluk opsiyon verilse de, Yeşil-Beyazlılar'ın bu avantajı kullanmaması halinde, talep edilecek bedelin yükselebileceği ifade ediliyor.

Daha önce Brezilya dışına hiç çıkmayan Fernandao da bu durumdan memnun. 27 yaşındaki oyuncu, 4 senelik bir kontrata imza atmak için iyi bir anlaşma yapmayı hedefliyor.

FENERBAHÇE'Yİ DEVREDEN ÇIKARMAK İÇİN...

Şu ana kadar Fernandao'ya en cazip teklifi Galatasaray götürdü. Menajerler vasıtasıyla, gayrı resmi yollardan kurulan temasla, Sambacı'ya önerilen yıllık ücret 2.5 milyon euroyu buldu. Hal böyle olunca, opsiyonu elinde bulundursa da, Bursaspor'un işi de zora giriyor.

Ayrıca Sarı-Kırmızılılar'ın, Fenerbahçe'yi de devreden çıkarabilmek amacıyla Brezilyalı'ya, “Kimseyle anlaşma, Haziran'da imzayı atalım. Hep birlikte Şampiyonlar Ligi sahnesine çıkalım” mesajı gönderdiği öğrenildi.