Galatasaray'ı Gomis-Rodrigues taşıyor

Galatasaray'ın son haftalarda takımı skor olarak sürükleyen isimleri Garry Rodrigues ve Bafetimbi Gomis, Bursaspor maçında yine sahneye çıktı.

GOMİS 25, RODRİGUES 14 GOLE KATKI YAPTI

Galatasaray'ın golcüsü Gomis, Bursaspor karşısında hat-trick yaparken, bu sezonki performansıyla da göz kamaştırıyor. Fransız golcü bu sezon geride kalan 23 haftada 25 gole katkı yaptı. Gomis'e eşlik eden ise Garry Rodrigues.

Galatasaray'ı Gomis-Rodrigues taşıyor

Senegal asıllı Fransız oyuncu ligde 20. gol attı, 5 de asist yaptı. Gomis bu istatistiğiyle, geçen sezon Galatasaray'da gole en çok katkı yapan Wesley Sneijder'i geçti. Hollandalı oyuncu, sezonu 5 gol ve 15 asistle tamamlamıştı.

Sarı Kırmızılılarda Garry Rodrigues'in yükselen grafiği devam ediyor. Yeşil Burunlu oyuncu, son yedi maçta sekiz gole katkı yaptı. Rodrigues, bu süreçte üç gol atarken, 5 de asist yaptı. Rodrigues bu sezon toplamda ise 5 gol 9 asistle oynuyor.

Galatasaray'ı Gomis-Rodrigues taşıyor

SÜPER LİG'DE DAHA İYİSİ YOK

Garry Rodrigues, Bafetimbi Gomis ile uyumu ile de Süper Lig'in en iyi ikilisi oldu. Gomis 20 gol 5 asist, Rodrigues ise 5 gol 9 asist yaptı ve toplamda iki oyuncu 39 gole imza attı. Ayrıca Rdorigues bu sezon Süper Lig'de Gomis'e 6. asistini yaptı.