Galaxy S4'ün en önemli 5 özelliği

Galaxy S4'ün en önemli 5 özelliği

İşte Galaxy S4'ün yapıp, iPhone'un yapamadığı 5 önemli şey:

1) Akıllı Bekleme: Telefonunuza dalmış bir şeyler okurken, sizin gittiğinizi düşünüp ekranın kararmasından mı şikayetçisiniz? S4 bu sorunu da çözüyor. Ön yüzdeki kamerasıyla göz hareketlerinizi tespi ede cihaz, siz telefona baktığınız sürece asla kararmıyor.

2) Yakın Alan İletişimi: Galaxy S4'te bulunan NFC (near field communicatiın / yakın alan iletişimi) teknolojisi sayesinde NFC özelliği bulunan diğer cihazlarla anında bağlantı kurmanız mümkün. Bu da hem mobil ödemeleri, hem arkadaşlarınızla dosya paylaşımını kolaylaştıran bir etken. Ayrıca NFC sayesinde telefonunuzu tek dokunuşla harici bir hoparlöre yönlendirmek de mümkün.

3) Kamera Oyunları: Elbette her telefonun bir kamerası var ama S4'ün kamerası birçok ekstra özellikle birlikte geliyor. 13 megapiksel kalitesinde resim veren bu kamerayla çektiğiniz fotoğraflarda bulnaık görünen bir figürü silebiliyor ya da ön yüz kamerasıyla arka yüz kamerasını aynı anda kullanabiliyorsunuz. Ayrıca, cihaz eliniz kamera tuşuna basılı olduğu sürece 8 adet farklı fotoğraf çekiyor ve içlerinden her anlamda en iyisi olanı seçip size sunabiliyor.

4) Video Keyfi: Samsung'un AMOLED ekranını sevmiyorsanız bile, S4'ün sunduğu 1.920 x 1.080 piksel çözünürlük ve 441 ppi ayarındaki ekran yoğunluğuna bir bakmanızı tavsiye ederiz. Telefondan film ya da komik video seyretmeyi sevenler için, iPhone 5 ne yazık ki bu kaliteyi sunamıyor.

5) Sadece Telefon Değil, Aynı Zamanda TV Kumandası: Evinizdeki televizyonun kumandasını mı kaybettiniz? Samsung Galaxy S4'ün içinde bulunan kızılötesi yansıtıcı sayesinde telefonunuzu bir televizyon kumandası olarak kullanabilirsiniz. (S4'ün üstündeki küçük siyah noktaya dikkat.) Ayrıca üye olduğunuz TV hizmet sağlayıcısından bilgileri çekip size program tavsiye eden uygulama da cabası.