Galaxy S6'nın güvenliği Intel'e emanet edildi
İHA

Intel Security Samsung’un, Galaxy S6 ve S6 Edge akıllı telefon kullanıcılarına kendilerini giderek artan mobil tehditlere karşı korumalarını sağlayacak bir güvenlik çözümü sunacağını duyurdu.

GÜVENLİ İNTERNET

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge ilk kez VirusScan Mobile teknolojisiyle donatılmış halde müşteriyle buluşacak. Bu anlaşma sayesinde, müşteriler Galaxy S6 cihazlarında hem kötü amaçlı yazılım önleyici teknolojinin hem de daha güvenli bir mobil Internet deneyiminin keyfini yaşayacak.

BANKACILIKTAN ALIŞVERİŞE

Intel Security Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü John Giamatteo, “Hiç görülmemiş bir bağlantısallık çağında yaşıyoruz; kullanıcılar bankacılıktan, alışverişe ve vergi beyannamelerine kadar neredeyse her şeyi mobil cihazlarında yapıyor ve potansiyel olarak hassas verilerini ve gizliliklerini riske atıyor.” dedi.

Galaxy S6'nın güvenliği Intel'e emanet edildi

BİRİNCİ SINIF GÜVENLİK ÇÖZÜMLERİ

Samsung Mobil İletişim Birimi Güvenlik Ar-Ge Başkan Yardımcısı Henry Lee bu konuda şu ifadeleri kullandı: “Önyüklemeli güvenlik çözümü sayesinde, Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge kullanıcıları yeni cihazlarında hâlihazırda etkinleştirilmiş olan en son kötü amaçlı yazılım önleme teknolojisini kullanmaya hemen başlayabilecek. Ortaklarımızla yakın işbirliği içerisinde çalışarak, müşterilerimizin kendilerini dijital dünyada güvende ve emniyette hissetmelerini sağlayacak birinci sınıf güvenlik çözümleri sunuyoruz.”

Galaxy S6'nın güvenliği Intel'e emanet edildi

DOSYA VE UYGULAMALARI TARAYACAK

McAfee VirusScan Mobile, hem cihazda hem de SD Kartta bulunan uygulamaları ve dosyaları tarayarak, virüsler, solucanlar, Truva atları ve kötü amaçlı diğer kodların neden olabileceği bozulmaları önlemeye yardımcı oluyor.

ÖNYÜKLÜ SUNULACAK

Samsung Galaxy S6 cihazlar McAfee VirusScan ile önyüklemeli olarak müşterilere sunulacak. İlave herhangi bir satın alma zorunluluğu yok. Dünya genelinde, Samsung Galaxy S6 cihazları Intel Security’nin McAfee VirusScan Mobile anti-malware teknolojisi ile önyüklenmiş olarak müşterilere sunulacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)