Game Of Thrones internette yayından kaldırıldı
Detay Haber

Yayınlandığı ilk günden bu yana geniş kitleleri peşinden sürükleyen Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisi Türkiye'deki internet sitelerinde yayından kaldırıldı. Dün diziyi izlemek isteyenler, ne yeni bölümü ne de eski bölümleri internette bulamadı.

Peki ama tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir izleyici kitlesine sahip olan  Game Of Thrones, internetten neden kaldırıldı?

24 Nisan’da 6. sezonu başlayan ve dün 7. bölümüyle ekrana gelen Game Of Thrones'un tüm bölümleri telif hakları nedeniyle erişime kapatıldı.

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan ve geçen yıl 14.4 milyon defa korsan indirilen Game Of Thrones, yayıncı kuruluşun uyarısı üzerine Türkiye'deki tüm internet sitelerinden kaldırıldı.

iziyi izlemek isteyen Game of Thrones hayranları, "Yayın haklarını elinde bulunduran kuruluş tarafından tarafımıza yapılan uyarı nedeniyle sitemizden bir daha eklenmemek üzere tamamen kaldırılmıştır" notuyla karşılaştı.

Türkiye'deki Game Of Thrones hayranları bundan sonra dizinin yeni ya da eski bölümlerini internet siteleri üzerinden izleyemeyecek.

Game Of Thrones 6. Sezon 8. Bölüm Fragman HD İZLE