GAP Vadisi'nin 1. etabının temeli atıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan bölgenin en büyük yeşil alanı;1 Milyon 861 Bin Metrekarelik GAP Vadisi Projesinin 1. etabının temeli törenle atıldı.

GAP Vadisi'nin 1. etabının temeli atıldı

1. ETAPTA YER ALAN İMKANLAR

Bölgenin en büyük yeşil alan projesi olan GAP Vadisi projesinin 120 bin metrekarelik 1.etabında; Yürüme yolları, su oyun parkı, çocuk oyun alanları, fitness alanları, anfi şeklinde tasarlanmış kuru havuz, havuz başı kır düğünü alanları ve oturma birimleri yer alacak.

GAP Vadisi'nin 1. etabının temeli atıldı

İLK ETABIN TEMELİ ATILDI

Temel atma törenin açılış konuşmasını yapan Başkan Nihat Çiftçi, Dev projenin Şanlıurfa'ya ve bölgeye hayırlı olmasını diledi.

Bölgenin en büyük sosyal yaşam alanı olacak dev projenin özelliklerini anlatan Başkan Nihat Çiftçi, şunları aktardı: "1 Milyon 861 Bin Metrekarelik GAP Vadisi projesin ilk etap çalışmasını bu gün itibariyle başlatıyoruz. Şanlıurfa'nın en büyük yeşil alanı olacak olan projede; çelik köprü, yürüme yolları, su oyun parkı, çocuk oyun alanları, fitness alanları, anfi şeklinde tasarlanmış kuru havuz, havuz başı kır düğünü alanları ve oturma alanları geniş kapsamlı mesire alanları, kültürel donatıların yer alacağı yeşil alan olacak"