Gizem'in katil zanlısı: Çığlıkları kulağımdan gitmiyor

Adana'da kaybolduktan iki gün sonra cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Gizem Akdeniz'in babasının amcasının oğlu Süleyman A., cinayeti itiraf ettikten sonra 'çocuğu veya beden ve ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme, canavarca hisler veya eziyet çektirerek öldürme suçlarından' tutuklandı.

Gizem'in katil zanlısı: Çığlıkları kulağımdan gitmiyor

''CAN ÇEKİŞMESİ GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELİYOR''

Süleyman A., Kürkçüler E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Burada Süleyman A. tek kişilik bir koğuşa alındı. Ancak, Süleyman A. cezaevinde kaldığı hücresinde sürekli intihar edeceğini söylemesinin ardından Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin Adli Psikiyatri Ünitesi'nde gözetim altına alındı. Süleyman A.'nın görüştüğü psikiyatriste, "Beni öldürün, Gizem'in çağlıkları kulağımdan gitmiyor. Gece gözümü yumduğum zaman onu bıçakladıktan ve üzerine benzin döktükten sonra can çekişmesi gözümün önüne geliyor. Artık dayanamıyorum beni öldürün. Yoksa bir yolunu bulup ben kendimi öldüreceğim" dediği öğrenildi.

Süleyman A.'nın 15 gün hastanede tedavi olacağı bildirildi.

AİLE MAHALLEYİ TERK ETTİ

Katil S.A.'nın ailesi, olayı öğrenir öğrenmez büyüklerin isteğiyle herhangi bir tatsız olayın yaşanmaması için evden hiçbir eşyalarını almadan mahalleyi terk etmişti. Aile önce Adana'da bulunan bir akrabalarının yanına gitti ancak oradan da iki gün kaldıktan sonra ayrılmak zorunda kalarak il dışına gitti. Aile, S.A.'nın vahşice işlediği cinayetten dolayı yatalak olan babası Osman Akdeniz ile birlikte 20 çocuk olmak üzere 30 kişi göç etmek zorunda kaldı.

ANNESİ SİLDİ

Yaşanan olaylara dayanamayan S.A.'nın annesi Ayşe Akdeniz de hastaneye kaldırıldı. Anne Akdeniz, böyle bir canavarlığı yapanın kendi oğlu olamayacağını belirterek, "Benim 8 oğlum vardı ama artık 7 oğlum var. Artık o benim için ölmüştür. Böyle vahşi bir cinayeti kimse görmezden gelemez. Hatice'nin, Mustafa'nın acısı bizim acımızdır. Gizem bizim en çok sevdiğimiz kızımızdı. Yüreğimiz yanıyor" dedi.

Bu arada S.A.'nın ağabeyi Cemal Akdeniz taziyede bulunmak için Mustafa Akdeniz'in yanına gelmek istedi ancak güvenlik gerekçesiyle ailenin büyükleri izin vermedi.