Gökçek'ten Muharrem İnce'ye: Yalova'ya kamp kuracağım

Gökçek'ten Muharrem İnce'ye: Yalova'ya kamp kuracağım

30 Mart'ta Yalova'da ilk yapılan seçimde 1 oy farkla AK Partili adayın gerisine düşen CHP'nin başkan adayı Vefa Salman sonuca itiraz etmişti. Salman, yapılan ikinci sayımda 6 oy farkla birinci olmuştu. İtiraz süresince Muharrem İnce olayın takipçisi olmuş deyim yerindeyse Yalova İl Başkanlığı'nda kamp kurmuştu.

YSK Yalova seçimlerini iptal etti İZLE

YSK YALOVA'DAKİ SEÇİMİ İPTAL ETTİ

Yalova'yı CHP'nin almasının ardından AK Parti, seçmen statüsünde olmayan 7 kişinin oy kullandığı iddiasıyla seçimin iptalini istemişti. YSK konuyla ilgili kararını bugün açıkladı ve seçimin iptaline karar verdi.

MELİH GÖKÇEK: YALOVA'YA KAMP KURACAĞIM

YSK'nın kararının açıklanmasından sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Muharrem İnce'yi ti'ye alan bir tweet attı. İnce'nin Yalova'da tuttuğu oy nöbetine gönderme yapan Gökçek, "Sen Ankara'ya gelemedin ama ben Yalova'ya kamp kuracağım" şeklinde tweet attı.

Gökçek'ten Muharrem İnce'ye: Yalova'ya kamp kuracağım

MUHARREM İNCE'DEN GÖKÇEK'E CEVAP

Melih Gökçek'in Twitter üzerinden yazdıklarına Muharrem İnce'den cevap geldi. Kişisel hesbaından cevap veren İnce "Melih hodri meydan! Var mısın seçimin Ankara'da da yenilenmesine? Korkma!" yazdı.Gökçek'ten Muharrem İnce'ye: Yalova'ya kamp kuracağım