Gökhan Gönül: Aksini ispatlayın futbolu bırakırım

Gökhan Gönül: Aksini ispatlayın futbolu bırakırım

Gaziantepspor‘da Fenerbahçe lehine verilen penaltıda kendisini yere attığı iddia edilen Gönül'ün, penaltı kararını veren hakem Sinan Cem İyihuylu ile aile dostu olduğu iddia edilmişti.

Bu iddiaların üzerine Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına katılan Gökhan Gönül, çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Gökhan Gönülün o sözleri;

SAHAYA ADIMIMI ATMAM

“Bahsettiğiniz hakemle hayatım boyunca selamlaştığım, çay içmişliğim yoktur aksini ispat ederseniz bir daha sahaya adım atmam. Pozisyonla alakalı ise şunu söyleyeyim. Şenol bana sahada seni çektim dedi. Eğer sahada söylediysen dışarıda da söyleyeceksin.”

Gökhan: Aksini ispatlayın futbolu bırakırım

CEZA PAHASINA BAĞLANIYORUM

“Kulüpte böyle programlara bağlanmak yasak ama ben ceza yemek pahasına bağlanıyorum. Penaltı sonrası haklı olduğunu bildirmek için gidip hakeme dokundum. Ben kırmızı kart pozisyonunda da gidip dokunmuştum.”

GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BASİT DEĞİL

Yıldız oyuncu Gaziantepspor karşılaşmasında gündem yaratan penaltı pozisyonunu anlattı. Çok hareketli futbolcuların ceza sahası içerisinde ufak bir temasla dahi dengelerini kaybedebileceğini savunan milli oyuncu, 'O pozisyon gördüğünüz gibi basit değil.' dedi.

AİLE İÇİNDE OLUR

Başarılı sağ bek aynı zamanda Gaziantepspor karşılaşmasında Emenike ve Emre'nin yaşadığı olay sonrası Nijeryalı oyunucunun taraftarla polemiğe girmesi hakkında ise şunları söyledi. ''Dışardan bizlere özendiklerini biliyorum. Emenike ile Emre arasında olanlar çok normal. Herkes ailesiyle bile kavga ediyor. Bu olaylar unutulur. Önemli olan birlik ve beraberlik.'' dedi.