Gökhan Gönül transferinde son durum

Gökhan Gönül transferinde son durum

Fenerbahçe'nin henüz nikah tazelemediği, Beşiktaş'ın ise adeta aportta beklediği Gökhan Gönül konusunda son durum ne?

F.Bahçe, Beşiktaş ve Gökhan Gönül cephesinde çok ilginç gelişmeler olurken, Türkiye Kupası finali sonrasında bomba patlayabilir.

İşte Akşam gazetesinin haberine göre Gökhan Gönül transferindeki tüm detaylar ve son durum raporu:

1 - F.BAHÇE'DEN ÜÇ YILA 6.5 MİLYON

F.Bahçe: Gönül ile ilk temas Ali Yıldırım aracılığı ile kuruldu. Sözleşmesi biten yıldıza üç yıllık yeni anlaşma önerildi. Rakam ise maç başı ve bonuslarla birlikte her şey dahil ilk iki yıl için 2.5 milyon euro, son yıl için de 1.5 milyon euro. Yani Fener'in teklifi üç yıl için 6.5 milyon euro. Ancak yıllık 2.166 milyon euroya gelen bu teklif masaya resmen konulmadı.

2 - KARTAL 2.5 DAHA FAZLA VERİYOR

Beşiktaş: Önce Başkan Fikret Orman, "Gökhan Gönül'ü istiyorum" dedi. Sonra Şenol Güneş, TV360'ta Telegol'e aynı cümleyi tekrarladı. Yani Beşiktaş'ta Gönül'ü istemeyen yok. Hatta Ahmet Nur Çebi'nin menajer Ahmet Bulut'la 3 yıllık el sıkıştığı iddia ediliyor. Beşiktaş, Gökhan'ın F.Bahçe ile vedalaşmasını bekliyor ve 3 yıl için her şey dahil 9 milyon euro veriyor.

3 - MENAJERDEN İMZA PARASI ATAĞI

Ahmet Bulut: Bu transferin bir de menajer ayağı var. Gökhan, Ahmet Bulut ile çalışıyor ve F.Bahçe, iç transferde oyuncularına, "Menajersiz gelin" şartı koştu. Döviz kuru sabitleme, maç başını da galibiyete ve beraberliğe göre ayarlama dönemi başlattı. Menajer Ahmet Bulut, karşı atağa geçti ve 1.5 milyon euro imza parası istemeyi Gökhan Gönül'e teklif etti. Gönül'ün bu konudaki tavrı ise henüz netleşmiş değil.