Warriors'ın şampiyonluğuna 1 adım kaldı

NBA final serisi 3. maçında Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors'ı ağırladı. Maça iyi başlayan ev sahibi Kevin Durant'i durduramadı.

Warriors'ın şampiyonluğuna 1 adım kaldı

SERİDE 3. PERDE HIZLI BAŞLADI

Mücadelenin başında iyi bir performans sergileyen konuk ekip GSW, Cleveland'a farkı açtırmadı. Final serisinin 3. maçının ilk periyotu 29-28 ev sahibinin üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci periyotta savunmada daha agresif olan takım Cleveland Cavaliers, 29-24'lük üstünlük sağladı. Cleveland, GSW'nin yıldızı Curry'nin de gününde olmadığı gecede ilk yarıyı 58-52'lik skorla önde kapattı.

Warriors'ın şampiyonluğuna 1 adım kaldı

DURANT RÜZGARI SERİNİN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ

İkinci yarıda Kevin Durant rüzgarı esti. LeBron James'in adeta durduğu çeyrekte, Curry'de etki gösteremedi. 3. çeyreği domine eden isim ise Golden State Warriors'un yıldızı Kevin Durant oldu. GSW 3. çeyreği 31-23 önde kapattı ve maç birden yön değiştirdi.

Maçın son periyodunda yorulan LeBron ve günün formsuz ismi Curry, Kevin Durant'in resitalini izledi. Gecenin yıldızı Durant, GSW'nin maçı 110-102 kazanmasındaki en büyük etkenlerden birisi oldu.

Warriors'ın yıldız oyuncusu Durant 43 sayı 13 ribaunt 7 asistlik performansıyla playoff kariyerinde sayı rekorunu kırarak galibiyette başrolü oynadı.

Cavaliers cephesinde LeBron James'in 33 sayı 10 ribaunt 11 asistlik triple-double performansı mağlubiyeti önleyemedi. Ev sahibinde Kevin Love da maçı 20 sayı ve 13 ribauntla tamamladı.

Seride 3-0 öne geçen Golden State Warriors'ın şampiyon olması için sadece 1 galibiyete ihtiyacı var.

Warriors'ın şampiyonluğuna 1 adım kaldı