Google Pixel, ABD'nin en hızlı büyüyen telefon markası oldu
ensonhaber.com

ABD'deki en hızlı büyüyen akıllı telefon markası sizi şaşırtabilir. Strategy Analytics araştırma şirketinin verilerine göre, ABD'deki en hızlı büyüyen akıllı telefon markası Google Pixel oldu. Google, bu yarışta Apple ve Samsung gibi dev rakiplerini geride bırakmayı başardı.

google pixwl

GOOGLE PIXEL DAHA POPÜLER

Google Pixel akıllı telefonlar, Android işletim sistemi güncellemelerini ilk alan telefonlar olduğundan, birçok kullanıcı bu telefonları tercih ediyor. Günlük hayatı kolaylaştıran teknolojileri ile de dikkat çeken Google Pixel telefonlar, bu özelliklerini belirli bölgelerde kullanıma sunsa da ileride daha geniş alanlara yaymak için çalışmalar yapıyor.

google pixel

GOOGLE, GEÇMİŞTE SORUNLAR YAŞADI

Ancak Google için geçmişte her şey bu kadar iyi gitmedi. Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL piyasaya sürüldüğünde, birçok problemle karşı karşıya kaldı. Birçok kullanıcı, bu telefonlardan gelen garip seslerden ve tuhaf ekran sorunlarından şikayetçi oldu. Google ise yayınladığı yazılım güncellemeleri ile bu sorunları ortadan kaldırsa da bazı kullanıcılar söz konusu sorunları yaşamaya devam etti.

Google Pixel, Amerika'nın en hızlı büyüyen markası olsa da bu büyüme oranını Apple ile kıyaslamak gerçekçi olmayabilir, çünkü Google Pixel sadece Android severler hizmet veriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji