G.Saray Max Meyer için ne kadar teklif etti

G.Saray Max Meyer için ne kadar teklif etti

Teknik direktör Roberto Mancini ile yollarını ayıran Galatasaray'ın transfer şifreleri de kırıldı. İtalyan teknik adam ile transfer anlaşmazlığından dolayı yollarını ayıran sarı-kırmızılı yönetimin yapacağı flaş bir transferin direkten döndüğü ortaya çıktı.

Geçtiğimiz ara transfer döneminde de kadrosunu genç isimler ile takviye eden ve sarı-kırmızılı takımı gençleştirmek için transfer stratejisi geliştiren Mancini'nin yönetime verdiği transfer listesinin başında Schalke forması giyen Max Meyer vardı.

6 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ

Mancini'nin raporu doğrultusunda Schalke ile görüşmelere başlayan Bülent Tulun, 19 yaşındaki Alman genç yıldız için 6 milyon avroluk bonservis bedeli teklif etti.

Galatasaray'ı teklifini reddeden Schalke, Meyer için 13 milyon avroluk bonservis bedeli talep etti. Schalke'nin istediği bonservis bedeli karşısında adeta şok olan sarı-kırmızılı yönetim, Roberto Mancini'ye bu transferin gerçekleştiremeyeceklerini ileterek alternatif isimlere yöneldi.

Schalke ile olan sözleşmesi 2018'de bitecek olan Max Meyer, henüz 19 yaşında ve orta sahanın her bölgesinde görev yapabiliyor. Alman Milli Takımı'nın da gelecekteki önemli yıldızlarından biri olacağı belirtilen Meyer için Bayern Münih de devreye girmiş ancak Schalke bu satışa izin vermemişti.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini de İtalyan basınına verdiği özel röportajda, Max Meyer'i transfer etmek istediğini ancak sarı-kırmızılı yönetimin bunu başaramadığını ifade etti.